Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj az ha egy hazaspar elvalik ha egyszer nem mar szeretik egymast?
Senki nem mondta, hogy nulla az az ember, aki elválik. Nekem is vannak ismerőseim, akik jogosan váltak el. (szerintem)
De sajnos az emberek 95%-ban megvan az a "csodálatos" képesség, hogy az első hülyeségnél rohan a válóperes ügyvédhez, vagy mert éppenséggel elmúlt a szerelem, vagy mert mást "szeret".
És igen, az eskü elvileg attól eskü, hogy örökre szól. De az emberek már ezt is úgy kezelik, mint valami hülye hobbit, hogy ha megunja, akkor elhagyja, majd talál magának másikat...És ez valóban nagyon szánalmas.
Te kérdező, nagyon agresszívan állsz ehhez a dologhoz, de szerintem csak azért, mert harmadik vagy egy kapcsolatban. Ha te lennél az elszenvedő fél, máris máshogy állnál hozzá, hidd el.
Szerintem meg maradjunk annyiban, hogy mindenki roppant okos ha nincs benne a helyzetben!
Kérdező, abban egyet kell értsek az egyik kommentelővel, hogy előfordulhat, máshogy látnád a helyzetet, ha Te lennél az akit állapotosan el akar hagyni a férje. Majd ha babát vársz egyszer, jusson eszedbe, milyen áron kaphattad volna meg amire vágytál.
Másrészről a házzasság intézményét annyira "istenítőknek" - Eskü?! Milyen eskü?!! Ne légy nevetséges! Tudjátok Ti pl. azt, hogy hány házasság születik érdekből vagy csak az egyik fél hisztije miatt?! Nőknél tipikus baromság, hogy egész életében a habos ruhára és arra vágyott, hogy egy alkalomra minden körülötte forogjon? Ennél nagyobb ostobaságot?!?!
Másrészről régen nem váltak az emberek? Most lett divat? Belegondoltatok, hogy ez a sok pár, aki az elmúlt évtizedekben elvált lehet éppen azért tette, mert otthon azt látta gyermekként, hogy a szülei csak a papír miatt maradtak együtt vagy mert ciki volt válni?! Közben magasról tojtak arra, hogy a gyerekük - aki ma felnőtt, házas ember - szüleik okozta stresszben nő fel!!! Nem hülye egy gyerek csak kicsi! Totálisan érzékelnek mindent! Így csoda, hogy a régi gyerekek, akik ma már felnőttek lettek, legutolsóként akarnák a gyereküknek ugyanazt, mint amit ők átéltek?
Szóval nem, nem baj ha valaki kilép egy rossz házasságból, főleg, ha nem boldog. Viszont kérdező azt ne felejtsd el, simán elképzelhető, hogy csak időlegesen lapos (volt) a kapcsolata a szeretett férfinak, amit Te meseszerűen feldobtál, de igazából mindig is a feleségét szerette. Amit nem kapott meg tőle azt kérte mástól és ennyi.
Valamint azt se felejtsd el, hogy ha mégis elhagyná miattatok a feleségét, akkor a veled való kapcsolatában az első probléma esetén már nagyobb eséllyel tenné meg ugyanezt. Mindent először a legnehezebb megtenni...
a biblia tiltja a válást.
ha csak így hip-hop elválsz, az paráználkodás.
csak akkor válhatsz el, ha megcsaltak.
(de még akkor is van lehetőséged megbocsátani)
Ostobák? Nem gondolod, hogy bármelyik kommentekre is írtad, elég nagy arc kell egy ilyen kijelentéshez?!
Biblia? Vallás? Mutass nekem 10-ből 1-nél több olyan párt, aki ténylegesen azért házasodott templomban, mert vallásos. Na a templomi esküről és annak igazságtartalmáról meg ennyit.
Tisztelet persze a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!