Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj az ha egy hazaspar elvalik ha egyszer nem mar szeretik egymast?
más korban élsz,
már a nők is kapnak állást,
nem ítéli el senki,
a fentebb leírt válást.
Nezd peldanak itt egy komment amit egy gyerek ir, akiknek elvaltak a szulei:
Szandykah válasza:
Édesapám is így kezdte.. Azóta másik felesége van és egy lánya...
Gratulálok! Gerinctelenség.
Mert sok hülye azt hiszi, hogy a szerelem az igazi, és ha az elmúlik, akkor rögtön válni is kell.
Mindenkit tájékoztatok, hogy a szerelem múlandó. Igen, akármennyire is fáj, de elmúlik. Képzeljétek el,nekem 10 hónap alatt elszállt és utána mégis együtt voltam a barátommal még több, mint 2 évig. Végül szakított velem. Miért? Mert már nem volt belém szerelmes...Ennyi erővel én 10 hónap után otthagyhattam volna őt.
azért baj, mert a házasságban egy örökké tartó esküt tettél. és ha ezt megszeged, akkor egy nulla vagy.
és kiderül, hogy soha nem gondoltad komolyan
neked csak az számít hogy mit mennyire ítélnek el, ez alapján döntöd el hogy mi mennyire rossz
mert egy véglény vagy
"Egy gyerek miatt ne eljen csak senki ilyen eletet szerintem, mert azt a gyereket lehet ugyanugy szeretni,"
te aljas , bemeséled magadnak, hogy ez így van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!