Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok szeretni? Lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szeretni? Lent.

Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal, de egyszerűen nem tudom szeretni. Rossz érzés fog el, hogy van velem valaki, hogy nem vagyok egyedül. A csókot is elrontottam. :( Hiányzik a magány. Meg lehet szokni annyira a magányt, hogy az ember képtelen legyen a szeretetre?
2012. júl. 28. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2012. júl. 28. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem a magányt szokod meg, mert az egyedül élő embert, aki ezt nem tudja elviselni, hívják magányosnak. Te az egyedül létet szoktad meg, nem tudod elképzelni, hogy "felboruljon" az életed. Tehát, ha magányos lennél, tudnál szeretni...
2012. júl. 28. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Van ilyen. Így mindkettőtöknek rossz lesz, szerintem szakíts vele, és legyél egyedül. :)

Egyáltalán, miért jöttél össze vele?

2012. júl. 28. 10:02
 4/4 anonim ***** válasza:
gyökér vagy az is maradsz
2012. júl. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!