Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok még mást szeretni az életben?
Figyelt kérdés
Nekem ő a tökéletes, nem kell más. Minden nappal egyre jobbam szeretem pedig nem kéne. Annyira rossz...2012. júl. 13. 06:07
1/14 anonim válasza:
Ugye te sem gondolod ezt a kérdést komolyan?
2/14 A kérdező kommentje:
Teljesen komolyan gondolom.
2012. júl. 13. 07:09
3/14 anonim válasza:
ha mindenki így gondolkodna rég kihalt volna az emberiség.
4/14 tabaki válasza:
Ha ő kell, tartsd meg, oszt' annyi, mi ebben a rossz?
A hozzáállásodból mindenesetre nekem is úgy tűnik, hogy van még érnivalód, talán térjünk vissza a kérdésre egy év múlva.
5/14 anonim válasza:
Remélem ez nem viszonzatlan szerelem, mert ha az, akkor jobban tennél, ha lemondanál róla véglegesen :(
6/14 anonim válasza:
Szia.Szerintem mindenkinek át kell esni élete során pár szerelmi csalódáson,sajnos.Szóval nincs mit tenni tovább kell lépni.:)
8/14 A kérdező kommentje:
Egy év múlva is így lesz.:) Előbb mondanék le a szemem világáról, mint róla.
2012. júl. 13. 13:46
9/14 anonim válasza:
Ha van valaki akit ennyire szeretsz, akkor miért érdekel hogy leszel-e még szerelmes? Miért ne kéne szeretned? Ha gondolod privátot is írhatsz, érdekelnek a részletek.
10/14 A kérdező kommentje:
Igaz, talán azért kérdés ez mert jó lenne valaki, viszont nem tudnék így szeretni mást. Csak rossz lenne neki is, hogy csak a 3. (1. én vagyok.)
2012. júl. 13. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!