Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit tennétek a helyemben?

kérdezd meg tőle, hogy pontosan miben is hasonlítasz az exéhez és ezzel neki mi a gondja. nekem eddig két pasim volt és kiköpött másai egymásnak. külsőre is és belsőre is. nem tudom, hogy mi lehetne ezzel a gond.
írj neki sms-t, hogy beszéljetek, vagy bárhol máshol is lehet. szólj neki, hogy beszélni akarsz. aztán meg majd kialakul. kérd meg, hogy mondja meg mi is zavarja, de pontosan. aztán együtt kitaláltok valamit

Neked kell tudnod, hogy van-e türelmed ehhez a sráchoz, de így első blikkre azt mondanám, h neki elég frissek a sebei - és csak idővel, tettekkel fogja elhinni, h Te nem vagy olyan, mint az ex. Addig viszont sokszor fogod ezt még megkapni.
Bizonyos szintű érettség kell ahhoz, h ne büntessük a jelenlegit az előzőek hibája miatt (és ez baromi nehéz) - csak ti szerintem nagyon fiatalok vagytok még.
Azért próbáld meg megbeszélni, hátha...

Ez nem igazán rossz értelmű összehasonlítás, mert semmi rossz nincs az érdeklődésében. Az összehasonlítás itt csak terelés. Valamiért nem akart erről beszélni, valamiért bűntudata van (mert csajozott, mert nem csinált semmi, csak feküdt egész nap, stb.) és benned akart bűntudatot ébreszteni. Sikerült is.
Hagyd a fenébe! Nem normális.
Kedves Cyan!
Nagyon igazad van. 20 évesek vagyunk amúgy.
80%-os!
Ezt már többen mondták nekem, hogy csak fedő szöveg, és rám akarja hárítani az egészet! De én nem akarom ennyiben hagyni, szerintem már nem lenne kedvem hozzá, mint pasihoz, de kíváncsi lennék az igazi okra.

Egyszer találkoztál vele, tegnap meg összevesztetek.
Hagyd a fenébe!
Mindenkit lehet bárkihez hasonlítani, de senki nem egy másik ember megismétlése.
Amíg ezt fel nem fogja, ne akarj tőle semmit, mert folyton olyan dolgokat fog a fejedhez vágni, amiket egy másik embernek kellett volna, vagy akart volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!