Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudatosan el lehet érni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudatosan el lehet érni, hogy boldog legyen valaki?

Figyelt kérdés
Semmiképpen sem az anyagiakra gondolok, hanem arra, elég lehet-e ha elhatározom én megteszek mindent mert "akkor is boldog akarok lenni"!!!
2012. júl. 27. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Te magad írtad le a választ:

"Spontán dolog a boldogság, én is így gondolom! Ebből következik, hogy ha bármi szándékos cselekedet következménye az már nem boldogság, hanem saját magunk átverése!"

2012. júl. 27. 23:08
 22/26 A kérdező kommentje:

Hát igen, nekem ez volt mindig is a véleményem. Annyian mondják viszont mostanában az ellenkezőjét, hogy már kezdtem elgondolkodni nem nálam van-e a hiba.

És úgy látszik nem. Önmagunk átverése az egész, "megjátszunk" bizonyos dolgokat, hogy boldognak képzelhessük (!) magunkat.

Színjáték az egész!

2012. júl. 28. 07:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Nietzsche szerint, amit az ember másnak hazudik, elenyésző semmiség amellett, amit az ember önmagának hazudik.
2012. júl. 28. 10:35
 24/26 A kérdező kommentje:

Hát, mindenki magából indul ki, nemde? :)

Nem hiszek a "nagyok" által mondott okosságokban. Azt hiszem csak el, amelyiket be is tudom magamnak bizonyítani.

2012. júl. 28. 10:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Hidd el azt amit be is tudsz magadnak bizonyítani, ezzel csak a "nagyokat" erősíted meg,nem csak magadat.

Nem véletlenül lettek "nagyok":)

2012. júl. 28. 12:02
 26/26 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami, de ez csak a dolog egyik megközelítése.

Attól mert valaki mondott 1x-2x nagy és okos dolgokat, nem biztos, hogy minden szavuk szent. Amikért a "nagyokat" néha istenítik, jó néhány emben magától is tudta már előtte is, csak ő nem volt középpontban, hogy onnantól a nevét mellé írva kerülhessen be a tankönyvekbe, ...

Akár Te is lehetsz majd x év múlva "nagyként" emlegetett valaki és utána hidd el kb. azt is új technikaként folyják emlegetni ha (nagyon leegyszerűsítem!) pl. kitalálod úgy a leg...abb használni a wc papírt, ha előtte "madarat hajtogatsz" belőle, mert azzal a szellemileg is felkészülsz a megtisztulásra. Iszonyat nevetséges és rossz már maga a példa is, de totál biztos, h valaki tudna olyan vallást vagy bármi hasonlót írni, aki egy ilyet "bibliai" tényként kezel. Ettől még nekem csak egy nagy baromság (már bocsánat)!

De azt hiszem eléggé elkanyarodtunk/...tam a témától. A lényeg, hogy én főleg Ti (átlagos emberek, mint én) véleményetekre, tapasztalatotokra lennék kíváncsi. :)

2012. júl. 28. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!