Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudatosan el lehet érni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudatosan el lehet érni, hogy boldog legyen valaki?

Figyelt kérdés
Semmiképpen sem az anyagiakra gondolok, hanem arra, elég lehet-e ha elhatározom én megteszek mindent mert "akkor is boldog akarok lenni"!!!
2012. júl. 27. 20:47
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Amit elképzelek, megis tudom valósítani? Tudod mennyi ellenpéldát tudnék írni erre?

Értem, mire szerettél volna utalni, de ha ez a valóságban is így lenne, ez a kérdés sem íródott volna ma ki! Vagy legalábbis nem általam.

2012. júl. 27. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:
az érzelmek, mint a boldogság spontán jönnek,ami az igazi, teljességet hozza. A tudatos boldogság az nem spontán született dolog, így át kell verned magad,h boldog légy, nyersen hangzik, de így igaz. Egyik jó módszer az "agymosásra", pl: vonzás törvénye, ők is nagyon jól alkalmazzák a gondolat erejét, tudatossá teszik azt,hogy látható, fizikai formát öltsön.
2012. júl. 27. 21:34
 13/26 A kérdező kommentje:

Spontán dolog a boldogság, én is így gondolom! Ebből következik, hogy ha bármi szándékos cselekedet következménye az már nem boldogság, hanem saját magunk átverése!

Elégszer lettem átverve mostanában, úgyhogy a csak megjátszás árán elérhető álboldogság nálam sajnos nem nyerő.

2012. júl. 27. 21:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Igen átvered magadat!De aztán már úgyis lesz!mikor bemesèled msgadnak h te gazdag vagy h gazdag leszel az agyad el fogja hinni ha nnincs is pénzed s így akarva akaratlan meglátod mindenben a lehetőséget!meglátod mi segíthet hozzá.így van ez a boldogsággal is meg a betegsègekkel is.volt valaki aki rákos volt halálra ítélték ő meggyógyúlt azt mesélte h mindennap elképzelte h kis manók vannak a testében skik megölik szét szedik darabjaira a beteg sejteket!
2012. júl. 27. 21:44
 15/26 anonim ***** válasza:

21:34-es vagyok.

Kedves kérdező nyomj egy zöldet, kérlek szépen, ha már megadtam neked a választ!!:)

Unom,h mindig 69%-on vagyok:D:D

2012. júl. 27. 21:46
 16/26 anonim ***** válasza:
Az első lépés az hogy magadnak ne hazudj. Lehet, hogy ezt nem tudatosan teszed de biztos elköveted néha ezt a hibát, például ha történik valami rossz és mindenki mást vagy a környezetedet okolod érte, és magadnak sem vallod be hogy talán a te hibádból is történt. Próbálj pozitívan gondolkodni onnantól, hogy reggel felébredsz. Például ha reggel felkelsz és ömlik az eső, ne kezdj el átkozódni, mert emiatt az egész napodhoz negatívan fogsz hozzáállni. Egyszerűen próbáld meg mindenben a pozitívat látni, hidd el egyre könnyebben fog menni. Ha rosszkedvűnek, szomorúnak érzed magad egyszerűen gondolj valami jóra ami történt vagy fog történni veled, vagy pedig ismételgess magadban valami bíztató mondatot. (fontos, hogy ebbe a pozitív gondolatba ne legyen benne a "nem" szó, mert ezt a tudatalattid negatív parancsnak veszi. például ha azt ismételgeted, hogy "nincs rossz kedvem, nincs rossz kedvem" akkor ugyanúgy megmarad a rossz kedved. helyette mond azt, hogy "jó kedvem van ma, mert örülni tudok minden apróságnak")
2012. júl. 27. 21:51
 17/26 A kérdező kommentje:

Ha ez az elmélet tényleg mindenkinél tudna működni már boldog, sikeres, gazdag lennék! Nagyon jól leírta ezt valaki egyszer, aki nem kis pénzt kaszálhatott rajta!

Rákos példa kifejezetten tudom, hogy nem mindenkinél igaz...!

Zöld megadva! :)

2012. júl. 27. 21:54
 18/26 anonim ***** válasza:
képzelj el gázos szitukat, és örülj neki, hogy nincs :D
2012. júl. 27. 21:57
 19/26 A kérdező kommentje:

16

Lehet ebben is valami ... ha nem napi 24 órában, intenzíven kapja valaki a negatív dolgokat, a boldogtalanságot!

2012. júl. 27. 22:01
 20/26 A kérdező kommentje:
gázos szitukat nem kell elképzelnem, van körülöttem elég belőle...
2012. júl. 27. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!