Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Vajon megcsal?
Figyelt kérdés
A párom és köztem most nagy távolság van, (200km) mert el kellett mennie dolgozni máshova, és felhívtam őt, ő meg leosztott,hogy merészelem 2 percre felhívni,(tényleg 2 perc volt, nem volt több), mert nem ér rá. Holott ő a főnök, ő dönti el,h mikor, meddig dolgozik.2012. júl. 27. 13:34
1/8 anonim válasza:
nem biztos, hogy megcsal. szimplán nem akart veled beszélgetni
4/8 A kérdező kommentje:
De egy szemét , köcsög...Amikor kérdőre vontam,hogy miért viselkedik velem így, akkor meg én voltam a rossz. Nem értem!!!!!!!!!
2012. júl. 27. 13:45
5/8 ASOT válasza:
most mondom, hogy nem érdekled! és szerintem elkezdhetsz gondolkodni azon is , hogy ennek vége! magadnak tennél jót ezzel!
7/8 A kérdező kommentje:
De ha szakítani akarok vele,amit már párszor próbáltam, mert nem bírom ahogy bánik velem, akkor is én vagyok a rossz, mint mindig, és még neki áll feljebb.Mintha kiprovokálná ,hogy szakítsak vele, és még nekem legyen lelkiismeretfurdalásom a szakítás miatt.
2012. júl. 27. 13:56
8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező,
A legvalószínűbb, hogy a párodnak rossz napja van, a legjobb amit tehetsz, hogy megvárod, míg ő keres. Bizonyára kétségbe vagy esve a hirtelen nőtt távolság miatt, valószínűleg ezt érzi rajtad a párod is és ezért ingerült. Próbálj meg lazítani! Mellesleg csak nekem furcsa, ahogy a párodról beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!