Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek attól, hogy életem végéig magányos maradok?
Elárulom neked, hogy a tapasztaltság hülyeség. Minden embernek más a jó, és lehet, hogy egy Casanova volt már 50 nővel, de lehet, hogy ha nálam próbálkozik azzal a dologgal, ami az előző 50-nek jó volt, nekem szar lesz és bénának fogom nézni.
Az exem is jujdenagyon tapasztalt volt, aztán mikor odalenn hozzám ért, azt hittem, hogy beszarok, annyira fájt. Meg csókolni is úgy csókolt, hogy az felért egy kész mandulaműtéttel. Pedig tudtam, hogy volt nem is egy nője, láttam is őket együtt.
Lehet, hogy azoknak a nőknek ez volt a jó, de nekem nem. (vagy ki tudja, lehet, hogy csak megjátszották magukat)
Mellékesen megjegyzem, hogy akinek tetszel, szimpatikusnak tart, nem fog csak azért elutasítani, mert nem volt dolgod még nővel. Aki elutasít, az olyan is.
Fogadj fel valami prostit, de ne az útszéli nemi betegek közül. Mond hogy tanítson meg dugni:D de kajak... Aztán ha megtanít akkor önbizalmad lesz hogy szétdurransz tőle:D
Ismerkedj!
"Tőlem már elvárják, hogy tapasztalat legyek, ezért kerülnek, mint valami leprást."
Fontos lenne tisztázni, hogy ez csak az elméleted, vagy ez megdönthetelenül bebizonyosodott állítás.
"Ha az ismerőseim nem ismertetnek meg"
Ne tőlük várd, hogy megismertessenek valakivel, ez nem az ő dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!