Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tesz mindig féltékennyé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz mindig féltékennyé?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm mindig próbál féltékennyé tenni. Állítólag már nem érdeklem... bár ha nem érdeklem akkor minek keres miért nem száll le rólam? Vagy netán mégiscsak érdeklem még? Mi a tippetek?

Köszi a válaszokat!

2009. júl. 16. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha folyton féltékennyé akar tenni, az azt jelenti, hogy kíváncsi rá, foglalkozol e még vele. Nagyon valószínű, hogy még tetszel neki.
2009. júl. 16. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is jól esett, mikor a volt barátom féltékenykedett.:P Nem tudom miért, de jól esik.:D Bár én nem direkt akartam féltékennyé tenni. Csak kiírtam msnre személyes üzinek a mostani barátomnak, hogy milyen jó volt vele, meg hogy nagyon szeretem, stb. Aztán erre kiírt vmit Ő is személyes üzinek, ami nekem szólt. De ez nem érdekes, a lényeg, hogy jól esik egy csajnak, ha egy srác féltékenykedik, és jól esik tudni, hogy érdekel valakit... Ha viszont az a helyzet, hogy hivogat, smseket küldözget, meg rád ír msnen, és olyanokat írogat, hogy tökjó volt az új barátjával, meg nagyon szereti, stb, akkor valószínűleg még érez irántad valamit. De ez nem feltétlen azt jelenti, hogy akar is tőled vmit.
2009. júl. 16. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy saját magával vannak gondjai.Ha te szakítottál vele úgy érezheti hogy megsértették az egóját,már nem kell senkinek,még a volt barátjának se, ezáltal csökken az önbizalma és megpróbálja úgy növelni hogy felhívja magára egy vagy több férfi figyelmét.Valószínűleg te voltál erre a legalkalmasabb.Én csak sajnálni tudom azt a lányt.Szerintem ne legyél rá dühös,maradj vele kedves és szépen nyugodtan mondd meg neki,hogy valaki más majd biztosan jobban fogja értékelni és szeretni,de ti nem tartoztok össze.

Persze a saját érzelmeidről nem írtál semmit,ha újra össze akarsz vele jönni szerintem egyértelmű hogy mit kell tenned.

2009. júl. 16. 17:41
 4/4 A kérdező kommentje:
nem én szakítottam vele hanem ő velem! én nagyon szerettem őt!
2009. júl. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!