Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább sértés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább sértés amit a párotoktól kaptatok?

Figyelt kérdés

Vita során vagy szakításkor..mit mondtál rá vagy mi volt az egész előzménye?

Én előtt lettem le rohadt krvázva( online módon, nem személyesen), mert állítólag sértegettem őt(ami igaz, de jogos sértsek voltak..mindegyszáig). Nem írtam rá semmit, túl szánalmasnak tartom..bár azon gondolkozom hogy eleget is tehetnék a "címnek" amit adott nekem és megcsalhatnám. Bár ez most szerintem csak egy dühös gondolat:)

2012. júl. 26. 18:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a védelmet is. :) Egy valaki volt aki úgy tűnik csak oltogatni jár ide, de a kérdésre már bszik válaszolni! Abba viszont beleszól, amihez semmi köze.
2012. júl. 26. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
“te gyökér,még b@szni sem tudsz“
2012. júl. 26. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Takarodj haza a büdös p....ba.

Elözmény , már értem ,h miért csalt meg a volt barátnöd.

2012. júl. 26. 20:12
 14/15 Davina válasza:
Engem az első barátom szólt le mindig. Egyszer lehülyéztem,de ez annyira nem volt komoly,valamin összekaptunk,és elég kekeckedő tudott lenni. Erre meg ilyet szól,hogy kussoljak addig,(de így!)amíg egy diplomát össze nem hozok,szóval én lettem a hülye. (Persze mert diplomában mérik az embert)Egy igazi diplomás p@raszt volt. Tisztelet a Kivételnek!!
2012. júl. 26. 21:25
 15/15 anonim ***** válasza:

"össze akarok jönni az exemmel"

"a te hibád is, nemcsak az enyém!"

"csalódtam benned. más megtette volna" (mármint más engedett volna az érzelmi zsarolásának; igaz, amióta rendeződtek a dolgok, úgy emlegeti, hogy akkor kezdett el tisztelni engem)

2012. dec. 6. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!