Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy sértés az egy lánynak ha a barátja nem őt tartja a legszebb lánynak?
Ugye szokták mondani bóknak, meg dícséretnek a lánynak, hogy "te vagy a legszebb akit valaha láttam..."
És ha az ember nem így gondolja akkor se szabad azt mondani, hogy "szép vagy nagyon de nem a legszebb..."
Ez vérig sértés?
Hát nekem rosszul esne. De viszont, ha külsőre nem ő a legszebb, de ha hozzáteszed, hogy úgy szereted ahogy van, belsőleg ő a legtökéletesebb neked, akkor a hangsúly a mondat 2. felére esik. Remélem segítettem.
16/L
"te vagy a legszebb akit valaha láttam..."
Egyrészt bók, másrészt hazugság.
Kérdés az, hogy melyiket látod meg? Hogy a barátod
bókol neked, vagy azt, hogy a barátod a szemedbe ha-
zudik!
Soha nem mondtam ilyet egy nőnek sem, hogy a legszebb
lenne... Úgysem igaz. Ha meg erre nem jön rá, akkor
nem csak naív, hanem buta is.
biztosan.
ha azt mondja jajj :):):) ne viccelj, vagy nem is reagálja le akkor is rosszul esik neki. valamilyen szinten mindenképppp!
2 eset van: van akinek nagyon rosszul esik és van akinek nem annyira...
Kérés nélkül nem kell előhúzni ezt a dumát, meg persze a szebb csajokat se kell a jelenlétében végigmérni.
Ha nagyon erősködik, akkor ez az igazság, de még akkor is nagy hiba (vérig sértés) lenne megemlíteni, hogy "Hát igen, a Jucus pl. szebb nálad. Meg a Mancika..."
Én eddig próbáltam úgy élni, és általában úgy is éreztem, hogy büszke voltam arra, hogy ő a barátnőm. Nem mosolyogtam szebben az eladókislányra, mint őrá, még ha az szebb is volt, és kacérkodott volna. Tudtam, hogy miért őt szeretem.
hát ezt kimondani hogy "szép vagy, de nem a legszebb" elég bunkóság. Akkor most csak simán hogy: "szép vagy!" vagy hogy "gyönyörű vagy!"
A "szép vagy nagyon stb" se nyerő, minek kell hozzátenni hogy nem a legszebb? Ez már-már paradoxon hogy: jaaaaj nagyon gyönyörűségesen szép vagy DE! és utána meg odaböksz egy ilyet hogy nem a legszebb...
Szerintem tahóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!