Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom hogy mondjam el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mondjam el egy fiúnak hogy tetszik! Mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Már 4-szer bebuktam mikor elmondtam egy fiúnak hogy mit érzek iránta..... Nem tudom hogy mit csináljak!!! Hogy mondjam el neki hogy ne bukjam be a dolgot??

2012. júl. 26. 17:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szerelemben nincs olyan hogy "bebukni"! Vagy szereted vagy sem. Ami pedig a vallomást illeti, én mindig úgy csináltam, hogy először kedveskedtem a fiúnak, jobban öltözködtem, felhívtam magamra egy kicsit a figyelmét, és szép lassan csak úgy összejött... Ha pedig nem is jött össze akkor elhívtam és megbeszéltem vele a dolgot, és így nm lettem a suli a bohóca. :I Sok szerencsét! :D
2012. júl. 26. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy van olyan hogy bebukni..... 4-szer lettem a suli bohóca...... Próbáltam nekik elmondani de ők elmondták a haverjuknak :(:(:( Így mindig mindenki megtudta hogy mit érzek...
2012. júl. 26. 17:19
 3/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Állj elé karakánul, és mondd a szemébe:

"Teccő genya, kő kóla?"

Vagy egyszerűen csak kérdezd meg, hogy van-e kedve suli után valami közös programhoz?

2012. júl. 26. 17:23
 4/8 anonim válasza:
de ha nagyon jól nézelki akkor nem számit, hogy mit mondasz :D
2012. júl. 26. 17:27
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :))
2012. júl. 26. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogy buktad be? ha kellesz neki akkor összejön veled.. ha nem, akkor (ahogy ezek szerint az esetedben állunk) nem.
2012. júl. 26. 17:40
 7/8 anonim válasza:
Én ugy csináltam hogy felhivtam magamra a figyelmet mindig a közelébe voltam és Ő kérdezte meg hogy ki tetszik nekem én meg elmondtam.:)
2012. júl. 29. 19:20
 8/8 bori2001. válasza:
Ha egy közösségbe jársz vele, akkor kísérd haza, vagy ilyesmi. Ha közben beszélgettek, lehet hogy te is tetszeni fogsz neki. Tudj meg róla több dolgot, és azok szerint beszélgess vele. De csak olyan dolgokról, amik érdeklik őt.
2012. júl. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!