Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy tetszik?
Eléggé tetszik nekem egy lány, Lili.
Ő 6odikas, én meg 5ödikes vagyok...Nem tudom hogy mondjam meg neki, h tetszik...Segítsetek!
* 6odikos :DD
amúgy, nem hiszem, hogy jó öttlet bepróbálkozni 1 évvel idősebb lánynál:)
de ezt nem az én dolgom eldönteni, úgyhogy szerintem egyik nap, mondjuk pénteken menj oda hozzá, hívd félre(!!!) csak ketten legyetek. modd neki el hogy mi a szitu, és hogy komolyak a szándékaid (!). hívd meg egy sütie, lehet hogy elmegy veled, lehet hogy nem. de ne tartsd magadban, hidd el én már megszívtam emiatt...:) akkor kb. én is 4.-5. osztályos lehettem:) úgyhogy hajrá!!!:) remélem összejön nektek:D
3.
Nem nagyon...
Tudom...Én jövőhétre gondoltam...Mert amha ezt megtudja az egyik ilyen kis nyomi "menő" gyerek akkor elkezd "cikizni"...
2. vagyok
idézem: "figyelj, Lili! egy kicsit idejönnél?
*odamegy -szeretnékvalami komolyat mondani, hidd el, komolyan gondolom, stb..., szóval nagyon kedvellek, és megtetszettél nekem. (lehet hogy kiröhög és elmondja mindenkinek, ezért ez veszélyes, de ha tényleg jófej, akkor ízlésesen fog visszautasítani és diszkréten kezeli mejd a helyzetet:)) nincs kedved eljönni egyik nap a cukrászdába? meghívnálak egy fagyira...:)
2.
Ez jó...De én...Nem bírnám ezt elmondani...Mert kiröhögném saját magamat... Ez van...gyáva vagyok...De ha egy papírra rá írnám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!