Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól teszem, hogy mindenkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy mindenkit visszautasítok, aki próbálkozik? Nem nekem való a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, és egyszerűen nincs olyan ember, akivel el tudnám képzelni az életemet. Csak komoly kapcsolatban gondolkozom, tehát egy éjszakás meg szex kapcsolat szóba se jöhet. Páran hívtak már randira, de én visszautasítottam őket, mert nem jöttek be úgy, mint pasi. Volt már barátom, szerettem is, de megváltozott, más ember lett, ezért vége lett.

Nem tudom elképzelni azt, hogy reggel felkelek és első dolgom az, hogy valakinek üzenjek, meg, hogy egész nap rá gondoljak, és munkából hazajövet fáradtan még találkozzak is vele. Párkapcsolat téren még gyerek vagyok, amúgy más dolgokban már éretten gondolkozom. Nektek mi a véleményetek?

2012. júl. 26. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nehogy màr a tàrsadalom erőltesse rà a párkapcsolatot, mert ciki ha 19 évesen nincs meg ilyenek...Egy randi erejéig adhatsz nekik esélyt, de ha nem kedveled ne járj vele, olyan mellett akit nem szeretsz, csak szenvedsz.
2012. júl. 26. 17:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Tájékozatlan vagy, de szövegelsz. Nem csak bolondok járnak pszichológushoz. Sőt javarészt nem azok járnak oda. Az a pszichiáter és oda beutalót kapsz. A pszichológus a lelki nehézségeken segít átvergődnöd.
2012. júl. 26. 20:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem feltétlen éretlenség, csak még nem találtad meg a megfelelő személyt. Én is így vagyok, csak fiúban. Egyszerűen nem akarok összeugrani csak úgy akárkivel, akikkel eddig ismerkedtem azokra meg nem tudtam úgy nézni, mint nőre. Majd el fog jönni az a személy, aki egy csapásra megváltoztatja a hozzáállásod. :)
2012. júl. 26. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!