Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » FONTOS! Szerintetek mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyuszikah_5 kérdése:

FONTOS! Szerintetek mit jelent ha a párommal több mint 1 éve együtt vagyok, de a volt bnőjével készült közös képek még mindig a számítógép asztalán vannak? Fiúk és lányok válaszát is várom.

Figyelt kérdés

2012. júl. 25. 20:37
1 2
 1/13 AvernusTriad ***** válasza:
Lusta kidobni/elfeledkezett róla/titkon még szereti.
2012. júl. 25. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mennyi szemét van a számítógépem asztalán? Össze-vissza mappákban. Azt sem tudom melyikben mi van, de nem nézegetem/törölgetem, hátha valami olyan van benne... Szerintem nem gáz, de NÁLA kérdezz rá, talán jobban jársz :D

F/16

2012. júl. 25. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
nem jelent semmi . azok emlékek és ennyi , ha nem találkozik a csajjal akkor nincs miért parázni. ha esetleg háttérnek rakja öket , na akkor lehet aggodni de addig nincs miéert
2012. júl. 25. 20:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok rákérdezni, mert akkor azzal jönne, hogy mit nézegetem a képeit a gépén...
2012. júl. 25. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Én úgy értem a kérdezőt, hogy egy képkeretben oda van állítva, ahogy az emberek a családtagjaikat szokták kitenni a munkahelyen. Szerintem ez baj.
2012. júl. 25. 20:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy találkozik-e vele, mert legutóbb elmondta, hogy valami csaj elhívta magához, de ő nemet mondott rá, de nem tudom hogy az volt-e aki a képen van. Van okom gyanakaodni?
2012. júl. 25. 20:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak a számítógépen van a kép, nem kint az asztalon.
2012. júl. 25. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Csak úgy elmondta neked, hogy egy csaj elhívta magához de ő nemet mondott rá? Vagy bizonygatnia kellett neked a hűségét mert féltékenykedsz? Ha az előbbi, akkor az gyanús. Ha a második, akkor állj le a féltékenykedéssel, mert a végén tényleg lesz okod gyanakodni.
2012. júl. 25. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:
AvernusTriad, a 3-ból melyik a legvalószínűbb?? mert az a csaja volt előttem a képen, másfél éve.
2012. júl. 25. 20:50
 10/13 AvernusTriad ***** válasza:
Magamból kiindulva elfeledkezett róla.
2012. júl. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!