Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen a szerelem kimutatása?
"Hiszen míg szeretsz valakit nem látod a hibáit."
Amire te gondolsz az a bizonyos rózsaszín köd!Ergó a szerelem!Szerelem egy idő után átvált szeretetb.De a hibákat akk is látja a másik fél,mikor szerelmes csak nem törődik vele!Szerintem te reagálod túl ezt az egészet.
Ő akkor ezek szerint ilyen típus. Valószínűleg már nálad is eltűnt az a bizonyos rózsaszín felhő, mert felhúzod magad az ő beszólásain.
Én a helyedbe beszélnék vele. Valami ilyesmit mondanék neki:
"Te, figyelj! Borzasztóan zavar, hogy néha olyan durván szólsz vissza. Nekem ez nem esik annyira jól. Gondolom téged is ugyanúgy zavarna a helyemben. Ha lehet próbálj egy kicsit higgadtabban visszaszólni hozzám, rendben? Cserébe én is megpróbálok egy-két rossz szokásomon változtatni." Próbálj meg valami hasonlót mondani neki, nem veszítesz vele semmit. De ha hagyod, hogy ilyen rossz stílusban beszéljen hozzád, akkor nincs értelme vele maradni. Mert te ennél jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!