Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek számít, hogy a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít, hogy a másik félnek van-e humora?

Figyelt kérdés
Én mostanában vettem észre,hogy nekem számít(pasi vagyok)
2012. júl. 26. 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

sok esetben kell a hozzaallas, vagy vigasz, vagy valaki akire tamaszkodj, es nem mindegy hogy hogy all az esethez.

nagyon fontos! a humor.:)

ha a pasinak van humora egy veszekedes is hamarabb befejezodik,egy problemat is konnyebb megbeszelni stb.:)

2012. júl. 26. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen sokat számít.

De ne legyen bohóc,ne legyen közönséges.

Csak minden jó ízlés határán belül.

Az h legyen önkritikája,öniróniája,az a legfontosabb,abból derül ki,h tényleg van sütnivalója,és nem csak az eszét játssza.

2012. júl. 26. 13:05
 13/17 anonim ***** válasza:

amugy lany vagyok, (elozo)

es nekemis egy "teszt", hogy tudjon megnevettetni.:)

2012. júl. 26. 13:06
 14/17 Diavolino44 ***** válasza:

Nem is gondolnad, mennyit jelent a noknek. A nevetes boldogsaghormont szabadit fel. Ezt osszekotik azzal a szemllyel akivel eppen vannak. Feltetlen reflex, jo alap a tartos kapcsolatra.

El sem tudod kepzelni mekkora hatrany az, hogy inkabb komoly termeszetu vagyok, mint vicces. :(

2012. júl. 26. 13:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Úgy látszik,nem csak a környezetemben élők,hanem mások is vevők az igényes poénokra,én mondjuk leginkább a helyzeti,és a szóvicceket szeretem,mogorva napjaimon az iróniát...
2012. júl. 26. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:

persze,hogy számít,nem vagyok semmi extra fiú,divatosan öltözködöm és nagyon jó a humorom :)

És egyszer-kétszer sikerült megkaparintanom nagyon jól kinézű és jófej csajokat.

de az én humoromon mindenki nevet de viszont viszont humort a lányok 0,0000001%-nál érzek szóval az a helyzet,hogy én sem nagyon tudok igazán jófej csajt találni,és nálam a humor az az alapja mindennek,ha bombázó de egy sótlan akkor elmehet a halál f'szára is,nem fogok vele leállni.

viszont ha kevésbé szép,de azért aranyos és nem molett és nagyon jófej akkor benne vagyok :)

Csak úgy megjegyzem ,hogy az eddigi összes barátnőm (4 db ) :)

azt mondta,hogy én voltam a legviccesebb fiú az életükbe,sajnos az utolsó barinőm iszonyatosan jófej volt csak voltam akkora kretén ,hogy lesz'rtam egy hónapig és talált magának másikat :) pedig ő volt az én emberem :) :"( francccc,hiányzik ,ez van :(

2012. júl. 26. 13:42
 17/17 anonim válasza:
Én meg egyáltalán nem tartom fontosnak a humort, és így egy társkeresőn sem írhatok olyan lányoknak, akik ezt akarják, vagyis kb. a lányok 50-75%-áról lemondhatok. Ezeknek fontosabb a humor, mint az ember. Aki sokat szenvedett, nem lesz humoros, és ezért ezután meg azért szenved, mert nem kap párt. Másrészt aki sokat szenvedett, az okosabb, mint azok, akik humorosak, csak a humorosak ezt nem látják be.
2012. júl. 26. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!