Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem vagy már nem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátommal több, mint fél éve együtt vagyunk, és hihetetlenül szeretjük egymást. Tegnap azonban rám tört egy fura érzés, és azóta bizonytalan vagyok abban, hogy szeretem e még, vagy sem. Nem tudom eldönteni, hogy most mit érzek és miért.. A barátom nagyon szeret, állandóan kényeztet, és tudom, hogy nagyon helyes, figyelmes, és hogy többet ilyet nem találnék, meg valahol tudat alatt érzem, hogy szeretem, csak mindig ott motoszkál bennem az a fura érzés hogy talán mégse.. Egyébként akkor jött ki ez az érzés, amikor kicsit összekaptunk.. de tényleg csak nagyon kicsit.. szerintetek most mi van?? segítsetek légyszi, mert most 7végén megyünk ketten nyaralni, most alszunk ketten együtt először..
2009. júl. 16. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit is szeretnél?

Mondjuk meg, hogy szereted-e a barátodat?

Istenem...

Nem, nem szereted, sőt gyűlölöd vazzeg, szakíts vele még ma...!

2009. júl. 16. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Jah azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szerintem simán csak hülye vagy...!
2009. júl. 16. 12:44
 3/10 A kérdező kommentje:
arra vagyok kíváncsi, hogy volt e már valaki ilyen helyzetben, és hogy mit tett.. össze vagyok zavarodva.. ennyi..
2009. júl. 16. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Én már voltam így...oylan semmilyen érzés volt, és nemtudtam mi legyen..aztán egy kis idő után ujra nagy lett a szerelem meg minden...hogy nemtok nálküle mit kezdeni....de hát ez csak az én történetem....
2009. júl. 16. 12:47
 5/10 A kérdező kommentje:
hasonlót érzek én is, egyik pillanatról a másikra.. de akkor remélem nekem is újra fellobban a szerelem.. :) köszönöm szépen a választ! :)
2009. júl. 16. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
és szerintetek lehet ez attól, hogy mostanában eléggé egyhangúak a programjaink, semmi újat nem csinálunk soha? ha kirándulnánk egyet, vagy ilyesmik, az segítene??
2009. júl. 16. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint hal a buszon! Ilyen előfordul de ez lehetséges, h elmúlik. bármilyen oka lehet. várj kicsit.
2009. júl. 16. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
ja igen csináljatok valami programot!
2009. júl. 16. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyen már velem is volt, de én h*lye szakítottam a pasimmal. Fúúú! Életem egyik legszörnyűbb döntése volt, ugyanis mikor elvesztettem, akkor esett le, hogy: SZERETEM!!!!! Csakhogy már későn... Ne rontsd el te is!
2009. júl. 16. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
állítólag a szerelem múlandó utánna marad a szeretet,akik már 15 éve együttvannak biztos h nem olyan már mint a kezdetekkor,de még is lételemük egymásnak,szügségük van egymásra,figy egy hétig nem taliztok,elhiszed h 4 nap után (maximum) belebolondulsz h nincs veled?:D képzeld el h ha kidobod utánna mi is lesz...
2009. júl. 16. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!