Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levél a nejemnek? Egyenlőre nem értem.

A feleséged mit szólt hozzá? Ha én kapnék ilyet, akkor kézen fognám a páromat és elmennék a találkozóra, csak hogy megtudjuk még is kinek van ilyen jó "humora". :)
Mást nem nagyon tudok rá mondani. Az is lehet, hogy csak egy ártatlan "gyerek csíny".
Egyszer egy rokonnak dobtak be ilyet "Kedves Xy! Nagyon jó volt a veled eltöltött néhány óra, isteni vagy az ágyban, kérlek ismételjük meg ezt mégegyszer!" vagy valami ilyesmi. A felesége találta meg (közel 70 éves), szabályosan nevetett vagy fél órát, hogy ez jó. :) A férje 85 éves, sokat már nem tud nyújtani az ágyban sajnos. De azért poénnak jó volt! :)

A nejed mit mond? Lehet hogy van egy rajongója, csak nem szólt róla neked, hogy ne aggódj.
Az illető mellesleg elég smucig lehet, ha egy ilyen ezer éves ingyenes képeslapot küld.
1. Nem ott lakunk, az a lakás évek óta ki van adva, nejem azóta nem is volt ott. (onnan nem ismerheti)
2. Ki az a kretén, aki bedob egy ilyen levelet egy olyan postaládába, amin fel van tüntetve az én nevem és a nejem férjezett neve is. (logikusan gondolkozva, én máshogy próbálnék kapcsolatba kerülni vele, ez így túl együgyü)
3. Ha ismeri a nejem, és azt is tudja, hogy mi az állandó lakcíme, akkor tudhatná, hogy ez nem az ő stílusa, sose menne el egy találkozóra ismeretlennel, ismeretlen helyre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!