Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért a pénzes pasikra buktok?
ÁLTALÁNOSÍTÁS!!
De amúgy biztosított anyagi háttér a jövőre tekintve..
Nem várom el, hogy mindent egy pasi fizessen, de jól esik, ha a párom elvisz ide-oda.
Arról nem is beszélve, hogy aki szeretne családot alapítani természetes, ha egy pénzesebb pasi jön be neki, hiszen mondjuk egy elég szegénnyel nem sok esélye van arra, hogy valaha házuk stb legyen.
Mert elegem van belőle, hogy mindig csak nekem van pénzem, nekem vannak ambícióim, csak én vagyok hajlandó dolgozni, akármit, hogy legyen pénz, csak én tudom megtenni, hogy kifizessek egy nyomorult mozijegyet, és ne kelljen izgulnom miatta, hogy úristen, miből?
Nem kell, hogy milliárdos legyen, de nekem elegem van a csóró naplopó, anyuci pénzén tengődő lusta emberekből, akik vérig sértődnek, hogyha 25 éves korukban meg mered kérdezni tőlük, hogy ugyan egy sétánál értelmesebb programra nem lenne kedvünk elmenni egyszer mégis valamikor?
Persze lehet sírni, hogy a nők pénzéhesek... Véletlenül sem magunkban keresni a hiba forrását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!