Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy friss kapcsolatban ez problémát fog jelenteni?

Figyelt kérdés
A párommal szeretünk sokat együtt lenni a távkapcsolatot nem is bírnánk( szex hiány miatt se). Viszont ő most elutazik egy hétre, majd visszajön együtt leszünk 1 hetet és utána én utauzom el. Szóval 2 hetet külön leszünk. Én ki fogom bírni nélküle úgy , hogy nem csalom meg de benne nem vagyok biztos. Ő nehezen bírja szex nélkül. Most ha van szabadideej minden percet velem tölt. Csak van 2 lány aki most nagyon elkezdett rá nyomulni.(csak szexet szeretnének) nagyon félek, hogy majd megcsal velük. Szerintetek? Mióta együtt vagyunk nem voltunk ennyi időt külön.
2009. júl. 16. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Bizz meg benne akkor is ha tudod hogy milyen szexmániás tud lenni. Ha szeret akkor nem fog megcsalni, és ki fogja birni addig amig nem találkoztok ujra.

Ha egy hetet nem bir ki akkor nem is szeret igazán... mi lesz ha egyszer sokkal hosszabb ideig nem tudtok majd találkozni??

2009. júl. 16. 08:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy fel lehet úgy fogni- mi lesz ha hosszabb ideig nem tudunk találkozni. De nem szeretném még most elveszíteni őt. Idáig ezek a lányok se voltak(ráadásul tudják, hogy el fogok utazni és már előre örülnek)
2009. júl. 16. 08:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek... ha egy hetet nem bir ki akkor jobb is ha otthagy... egyébként 1 hét nem is olyan hosszú idő
2009. júl. 16. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Bizalom egy fontos alkotoeleme a kapcsolatnak, ha az hiányzik baj van!De mondta is a barátod hogy neki is tetszenek azok a lányok vagy ilyesmi?

Vagy kérdezted már ezekröl?

2009. júl. 16. 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Jó hát azért mert van pár szexkalandja másokkal, még nem biztos, hogy meg is csal egyben!! Szal sztem ne aggódj!
2009. júl. 16. 08:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Látom, hogy a páromnak tetszenek azok a lányok, legalábbis 1 alkalomra biztos. Ő régen azt vallotta, hogy ha 1 éjszakát eltölt egy lánnyal az nem számít , nem megcsalás . Mert csak szexre kell meg úgyis ribancok az ilyenek. És ő attól még szerette a párját és mindig visszament hozzá( 1 évbe 1 szer) Szóval ezek miatt félek nagyon . Mi van ha pont most lesz szerelmes másba. Kérdezzem meg tőle mi lesz ?
2009. júl. 16. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát elég gáz felfogás az, hogyha egyszer! megcsal ... az még nem megcsalás, oké, hogy szeret téged, de ha valóban szeret nem csal meg. De kéremszépen ha lefekszik valamelyikükkel is az simán megcsalás.

Nem próbáltál még elbeszélgetni a lányokkal? Hogy mégis mit képzelnek?

2009. júl. 16. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:
08:54-es vagyok kissé furán fogalmaztam :D szóval az a gáz felfogás hogyha egyszer szexelne valamelyikkel akkor szerinte az nem megcsalás..
2009. júl. 16. 08:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazuk van az előttem szólóknak! Én most 2 hétig vagyok külön a barátomtól (nyár végén lesz majd megint 2 hét) és hát mi sem bírjuk nagyon szex nélkül. De szeretjük egymást és eszünkbe nem jutna megcsalni a másikat.

Mondjuk mi minden nap beszélünk és általában szóba jön az is, hogy épp mit kezdenénk egymással, ha együtt lennénk... ;)

De szerintem mondd meg neki, hogy ha megcsal, akkor inkább ne is keressen többet. Tudom, hogy ez nem túl egyszerű, de ha egyszer megteszi, meg fogja tenni máskor is.

2009. júl. 16. 11:58
 10/10 anonim ***** válasza:

szia!

először is: mennyi ideje vagytok együtt? és hány évesek vagytok? mert az olvasottak alapján arra következtetek, hogy vagy még nem alakult ki kötelék köztetek, vagy abban a korban vagytok, hogy a pasidat jóformán a farka irányítja és igazából nem is szerelmes Beléd. HA szeretne, akkor nem kéne aggódnod, hogy megdönti azt a két csajt cirka 1 hét alatt, sőt már rég lerázta volna magáról őket. Főleg, hogy még tudod is, hogy tetszik neki az a 2 ribi....pff azt javaslom, hogy ne várd meg, míg megaláz Téged!!! Találsz jobbat:)

22/L

2009. júl. 16. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!