Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha 21 évesen házasságról és gyerekekről is merek álmodozni?
Engem annyira meg tud fogni, ha egy lány azt mondja, hogy "jó anya és feleség akarok lenni" :D
Valahogy számomra olyan vonzóak az ilyen gondolkodású lányok... és szerintem ez egy ritkaság, vagy minden srácnak tetszik az ötlet ilyen fiatalon? :)
És nem most akarok családot, hanem később!!! Tudom, hogy még túl fiatal vagyok, csak normális ,ah erről is álmodozom néha és megfog, ha egy lánynak is ilyen gondolatai vannak?
Szió...
Az én férjem 23 éves és ő is olyan gondolkodású mint te.Igaz csak 1 évvek idősebb mint én de naon szeretne babát.Jövőhónapban lesz az évfordulónk szeretném meglepni egy pozitív teszttel..
Szóval naon jó h.család párti vagy,mert akkor nagyra fogod értékelni a leendő feleségedet és gyermekeidet...
A helyedben büszke lennék rá h.míg más megvalósíthatatlan dolgokról álmodozik,addig te kis dolgot akarsz,amit elis tudsz érni...
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!