Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek eredményes társkereső oldalakon?
én a Barátommal myvipRandi-n ismerkedtem meg, és úgy volt az egész, hogy írt nekem egy üzit, hogy szeretnék-e ismerkedni, aztán elkezdtünk facebook-on beszélgetni, találkoztunk, és a 3. talin megkérdezte, hogy járnék-e vele, a 4.-en meg összejöttünk - úgyhogy nem volt semmi különös, mégis összejött (bár 2x már szakítottunk, de msot 3.-ra már nem fogunk :D)
úgyhogy sok sikert, hogy találj egy értelmes lányt, mert igenis lehet találni ;-)
16/L
"mondok példát: "Helyes vagy, mondjuk öltözködésen lenne azért még mit javítani." Ez nem tiszteletlen, de arra készteti, hogy valamit visszaírjon. Nem olyan szélsőségekre kell gondolni"
Hát öcsém, tőlem aztán lehetnél a legjóképűbb olajsejk is, ha ilyet beszólsz, vagy bármi hasonlót, úgy lennék vele, hogy menjen már ez a tetű, és nem lenne esélyed javítani. Pont erről van szó, hogy egy rakás udvarias, normális levelet is kapnak a lányok, mi a fenének kezdenének egy bunkó paraszttal? Mert ez lesz rólad az első benyomás.
Pedig én a kedves mosolygós még a csövesnek is visszaköszönős rendes lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!