Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőre regisztráltam. (Most először. ) Nagyon jó pasik jelentkeztek. Hihetek abban, hogy ez a valóság?
Én kimondottan nem vagyok szép, sem gazdag, sem túlképzett, se semmi olyan tulajdonságom nincs, ami annyira vonzóvá tenne...
Ezt nem is hallgattam el, valódi képet tettem fel, a valódi súlyomat írtam le, a valódi élethelyzetemet vázoltam.
Igazából nem is igen vártam reakciót.
Ehhez képest eddig vagy 100 levelet, randikérést kaptam. Egyik pasi jobb, mint a másik. Helyesek, jól szituáltak, egyetemet végzettek...
Levelezek egy tucattal és nem értem, miért akarnak megismerni? Miért itt ismerkednek és miért egy csúnya, buta, szegény szerencsétlen lány kell nekik?
Nem értem.
Milyen tapasztalatotok van?
Már ne haragudj... de nagyon naiv vagy.
A többiek valószínűleg kamu képet és infókat tettek fel. Illetve lehet csak unatkoznak, vagy általad és a randik által akarják építeni az egójukat.
Ne bízz feltétel nélkül! Tanuld meg kiszűrni a kamukat és boldogulhatsz.
Én évek óta társkeresőzők és voltak szép élményeim, volt hosszabb kapcsolatom is ilyen oldalról. Meg kell tanulni használni azt az ismerkedési formát is, de utána lehet vele boldogulni.
Keress meg engem :-) én valódi vagyok! ;-)
Az írásod alapján nem lehet annyira buta. A többség egy mondatot nem tud leírni helyesírási hibák nélkül. Ha annyira vagy csúnya, mint buta, akkor érthető, hogy miért keresnek.
De jön a rossz hír.
Sokan csak a egy lukat keresnek. Egy ideig társkeresőztem és láttam, hogy a nagyon szép és nagyon nem szép, butuska lányoknak írnak a legtöbben. Egy tényleg csúnya és buta lány nagyon örül, hogy ellepik a levelek és könnyen megdönthető.
Döntsd el te, hogy melyik kategóriába tartozol!
Próbálom kiszűrni, de nehéz...
Nem akarok préda lenni. Most annak érzem magam. Ezek közül a pasik közül egy sem fordulna utánam az utcán. Itt meg olyan kedves leveleket meg verseket küldözgetnek, hogy olvadozok.
Néhánnyal már skype-on beszélgettem és kiderült, hogy nem kamuképet használtak, tényleg nagyon sármosak.
Na jó volt olyan, aki mindjárt a szex témával jött elő. Őt gyorsan lezártam. De a többiek az életre szóló lelkitársat keresik és beszélgetni akarnak mindenről Istenről, családról, történelemről stb...
Vagy megcsömörlök vagy megfogom a szerencsémet.
(Remélem az utóbbi).
Valóság lesz, ha nem mélezel velük hetekig, hanem gyorsan találka, és akkor nem 100 egyén adatát kell fejben tartanod, hanem gyorsan kiszűröd a lehetséges jelölteket. Azt vedd figyelembe, hogy ok, hogy van 100 pasid, de mivel a neten vannak, lehet, írtak ők is csomó más lánynak, hogy több esélyük legyen.
Elég durva lenne ám, ha mindenki azzal kezdené, hogy van diplomám, szép vagyok, de...van egy mérges exnejem, 2 hónapja munkát keresek, sok a tartozásom vagy a sitten ültem. Naná, hogy amit írnak, valóság, de biztos vannak csontvázak mindenkinél, ahogy nálad is, meg idegesítő szokások.
Én 33 éves vagyok és 35-45 korosztály nagyjából a keresett, de van 48 éves is...
A találka szakasz jönne most, de pont ezért tettem fel ide a kérdést, mert ettől már félek egy kicsit. Leveleket írogatni, telefonozni még könnyen lehet sérülés és nagy csalódás nélkül. De találkozni szemtől-szemben valakivel már nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!