Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőre regisztráltam. (Most először. ) Nagyon jó pasik jelentkeztek. Hihetek abban, hogy ez a valóság?
Én kimondottan nem vagyok szép, sem gazdag, sem túlképzett, se semmi olyan tulajdonságom nincs, ami annyira vonzóvá tenne...
Ezt nem is hallgattam el, valódi képet tettem fel, a valódi súlyomat írtam le, a valódi élethelyzetemet vázoltam.
Igazából nem is igen vártam reakciót.
Ehhez képest eddig vagy 100 levelet, randikérést kaptam. Egyik pasi jobb, mint a másik. Helyesek, jól szituáltak, egyetemet végzettek...
Levelezek egy tucattal és nem értem, miért akarnak megismerni? Miért itt ismerkednek és miért egy csúnya, buta, szegény szerencsétlen lány kell nekik?
Nem értem.
Milyen tapasztalatotok van?
És mi a gond az elvált, vagy özvegy férfiakkal?
37/F (elvált)
Igen, ez valóság. A virtuális térben minden férfi gazdag, jóképű, jól szituált, jól kvalifikált, tisztelettudó, figyelmes, kedves és barominagy farka van. Senkiben se bízz aki túl kedves és figyelmes veled. Nem a két szép szemedért teszi. Ha pedig arra vagy kíváncsi hogy mi szokott történni a naiv, társkeresőkön ismerkedő lányokkal akkor ajánlom hogy nézz utána. Emberkereskedelem, prostitúció, nemi erőszak, stb..
De az is előfordulhat hogy csak a pénzedre hajtanak.
Legyél résen, és ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen akkor az valószínűleg nem az. Szép napot!
És nálad kizáró ok lenne ha van családja vagy gyereke esetleg elvált?
-Ami valljuk be ennél a korosztálynál igen valószínű.
Azért arra kérdezz rá, vagy nézz utána, hogy jelenlenleg van -e kapcsolata felesége stb.. (Pl.: közösségi oldalakon)
Köszönöm a válaszokat.
Nem vették el a kedvemet. Főleg, hogy rátaláltam közben egy gyöngyszemre :) Most boldog vagyok és reménykedek.
A többieket lezárom és kilépek a társkeresőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!