Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkeresőre regisztráltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőre regisztráltam. (Most először. ) Nagyon jó pasik jelentkeztek. Hihetek abban, hogy ez a valóság?

Figyelt kérdés

Én kimondottan nem vagyok szép, sem gazdag, sem túlképzett, se semmi olyan tulajdonságom nincs, ami annyira vonzóvá tenne...

Ezt nem is hallgattam el, valódi képet tettem fel, a valódi súlyomat írtam le, a valódi élethelyzetemet vázoltam.

Igazából nem is igen vártam reakciót.

Ehhez képest eddig vagy 100 levelet, randikérést kaptam. Egyik pasi jobb, mint a másik. Helyesek, jól szituáltak, egyetemet végzettek...

Levelezek egy tucattal és nem értem, miért akarnak megismerni? Miért itt ismerkednek és miért egy csúnya, buta, szegény szerencsétlen lány kell nekik?

Nem értem.

Milyen tapasztalatotok van?

2012. júl. 17. 13:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
szerintem ez a korosztály az elvált, szerencsétlen vagy özvegy. Jobb a gyors találka, minthogy beleéld magad valamibe, ami nem igaz.
2012. júl. 17. 14:10
 12/19 anonim ***** válasza:

És mi a gond az elvált, vagy özvegy férfiakkal?

37/F (elvált)

2012. júl. 17. 14:12
 13/19 mamutfej válasza:
24%

Igen, ez valóság. A virtuális térben minden férfi gazdag, jóképű, jól szituált, jól kvalifikált, tisztelettudó, figyelmes, kedves és barominagy farka van. Senkiben se bízz aki túl kedves és figyelmes veled. Nem a két szép szemedért teszi. Ha pedig arra vagy kíváncsi hogy mi szokott történni a naiv, társkeresőkön ismerkedő lányokkal akkor ajánlom hogy nézz utána. Emberkereskedelem, prostitúció, nemi erőszak, stb..

De az is előfordulhat hogy csak a pénzedre hajtanak.

Legyél résen, és ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen akkor az valószínűleg nem az. Szép napot!

2012. júl. 17. 14:16
 14/19 kendrazoltan ***** válasza:
Nézd, elég érett nő vagy ahhoz, hogy tudd azt mondani valakinek, aki virtuálisan másnak / másmilyennek adta ki magát, mint amilyen a valóságban, hogy pl "ne haragudj, kedves vagy, de részemről nem működik egy olyasvalami, ami már a legelején hazugsággal kezdődött"...aki pedig tényleg ugyanaz / ugyanolyan, mint neten keresztül, annak lehet adni egy esélyt...találkát pedig mindenképp nyilvános helyen legyen, mert tudod...sok a beteg ember és az ördög soha nem alszik....
2012. júl. 17. 14:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a baja az elvált vagy özvegy férfiakkal, hogy ő még nem tart ott és azt hiszi, vele meg sem történhet ilyen.
2012. júl. 17. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:

És nálad kizáró ok lenne ha van családja vagy gyereke esetleg elvált?

-Ami valljuk be ennél a korosztálynál igen valószínű.

Azért arra kérdezz rá, vagy nézz utána, hogy jelenlenleg van -e kapcsolata felesége stb.. (Pl.: közösségi oldalakon)

2012. júl. 17. 15:01
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy valamiben biztos lehetsz: Rengeteg nem független pasi ismerkedik társkeresőkön. Úgyhogy csak ügyesen!
2012. júl. 17. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Szegény csaj életkedvét is elveszitek ezzel a sok előítéletes baromsággal, ugyan ne is törődj velük szerintem ezek azok a tipikus nők, akik még választ se méltóak írni ha írsz nekik egy levelet.
2012. júl. 22. 10:25
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem vették el a kedvemet. Főleg, hogy rátaláltam közben egy gyöngyszemre :) Most boldog vagyok és reménykedek.

A többieket lezárom és kilépek a társkeresőről.

2012. júl. 25. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!