Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! El tudnátok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anita22 kérdése:

Fiúk! El tudnátok képzelni hosszú távú kapcsolatot egy ilyen nővel?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok olyan talpraesett, hanem kissé félénk, társaságban visszahúzódó. Nagyon sok helyzetben meg sem szólalok szinte, nem tudok megnyílni. Azt mondják nincs önbizalmam, pedig szép, csinos vagyok. Egyszerűen nem jut eszembe semmi téma és nagyon zavarba jövök mikor kinyitom a szám. Nem találom magamat valami jó társaságnak, unalmas vagyok, pedig beszélgetnék, de nem jut soha eszembe semmi, mások társalgásába sem tudok bekapcsolódni. Ez a legnagyobb bajom magammal, és legutóbb a barátom is ezért szakított velem. Mindig ő irányított engem, ő talált ki programokat én soha. Szeretnék megváltozni, de nem megy. Nem tudom hogy lesz e egyszer olyan barátom aki így elfogad engem és segít hogy valamennyire más legyek mint amilyen most. Ja, amúgy 23 éves vagyok.
2012. júl. 25. 11:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Lehet kettesben,egy megértő emberrel kellene gyakorolni a kommunikációt:)
2012. júl. 25. 11:56
 12/32 A kérdező kommentje:
Ez igenis nagy probléma, az ember társas lény és kommunikálni kell, különben hogy értik meg egymást, és egyébként ügyintéző titkárnak tanulok, beszélnem tudni kell majd.
2012. júl. 25. 11:57
 13/32 A kérdező kommentje:
A legtöbb pasival nem is lehet beszélgetni, csak azért jönnek oda hozzám, mert csak AZT akarják, semmi másért, tudom, mert utánam is fütyülnek az utcán, dudál az autó nekem, másznak rám mint állat, mondják hogy szexi vagyok még akkor is ha egyszerű ruhában jelenek meg akárhol is. ilyenekkel nem tudok kommunikálni. Evvel sem tudok mit kezdeni.
2012. júl. 25. 12:03
 14/32 anonim ***** válasza:

én lennék a barátod, ismerkedjünk, írj ha érdekel

24 vagyok

2012. júl. 25. 12:03
 15/32 anonim ***** válasza:

Ne aggódj emiatt, nincs veled semmi baj.

Sokan vannak ugyanabban a helyzetben mint te. A volt barátnőm is hasonló volt és nem emiatt lett vége a kapcsolatunknak:$

Idővel, gyakorlással lehet ezen javítani, de szerintem mindenképp jobban jársz ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és biztosan meg fogod találni azt az embert aki szeretni fog és teljes mértékben odaadja magát neked. Csak még valószínüleg nem találtad meg az igazi párodat.

2012. júl. 25. 12:05
 16/32 A kérdező kommentje:
Gyakorlok, gyakorlok, már mióta, lehet hogy csak türelmetlen vagyok, de bízom benne hogy egyszer megtalálom a párom akivel hosszú ideig együtt leszek.
2012. júl. 25. 12:08
 17/32 anonim ***** válasza:
Sok beszédnek sok az alja. Néha sokkal jobb, ha valaki tud hallgatni, mint az, ha össze-vissza fecseg butaságokat, lejáratva magát, vagy társaságban kibeszél bizalmas dolgokat. Számomra a párkapcsolatban az a fontos, hogy egymással tudjunk jól kommunikálni, nem az, hogy egy társaságban mennyit beszél a párom.
2012. júl. 25. 12:23
 18/32 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, bár irányítani nem hagyom magam. Nem szeretem magammal traktálni az embereket. A népszerű emberek, ha megfigyeled, minden csipcsup dolgot megosztanak magukról és mindenkinek elmondják 100* ugyanazt. Na, ezt feleslegesnek tartom, ezért nem is vagyok érdekes.

A párom sem az a beszédes fajta, mégis elvagyunk, nem kell mindig dumálni, a fontos dolgokat persze meg szoktuk beszélni.

2012. júl. 25. 12:31
 19/32 anonim ***** válasza:
Kedves Anita:) Nagy valószínűséggel némi önbizalomhiánytól szenvedsz..h honnan ered azt ne fejtegessük,de v.színű köze van valamilyen korábbi eseménysorhoz..(pl nem hallgattak meg,vagy beléd fojtották a szót rendszeresen,vagy nem tartották fontosnak amit mondasz)Ami megoldás lehet ha sokat olvasol,tájékozódsz,és akár magadnak leírod a véleményed dolgokról egyre szebben fogalmazva..amit vissza is kéne olvasnod majd..Ha esetleg lenne hobbid,amit szeretsz csinálni,és kicsit több energiát fordítasz rá, az is segíthet..növeli az önbizalmad ..
2012. júl. 25. 12:41
 20/32 anonim ***** válasza:

Ha szoktál szórakozni járni, akkor ott lehetne gyakorolni meg belejönni. Szórakozáson nem feltétlen diszkót vagy ilyesmit értek, lehet ez egy kocsma, egy bár, bármi, és ott ha sokan összeültök egy asztalhoz, iszol 1-2 pohár bort, vagy valamit amit szeretsz, az majd ellazít annyira, hogy merj beszélni, alapból az alkoholtól nyíltabb leszel, beszédesebb, vidámabb, mosolygósabb...

Tudom, az alkohol nem megoldás, meg ne részegségre gondolj, csak épp annyira, hogy kicsit nyíltabb legyél tőle.

Egyébként én is ilyen voltam sokáig, mint te, és hidd el, van remény megváltozni. Már jó ideje tipikusan az a lány vagyok, aki a középpontban van, aki sokat beszél, akinek szívesen hallgatják a történeteit, pedig korábban tényleg kb meg se szólaltam.

Az is segíthet, ha ismerkedsz idegenekkel is, nem párkapcsolat céljából, csak úgy, akkor nem kell érezned, hogy meg akarsz felelni, de azért mégis gyakorolhatsz.

2012. júl. 25. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!