Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! El tudnátok képzelni hosszú távú kapcsolatot egy ilyen nővel?
én lennék a barátod, ismerkedjünk, írj ha érdekel
24 vagyok
Ne aggódj emiatt, nincs veled semmi baj.
Sokan vannak ugyanabban a helyzetben mint te. A volt barátnőm is hasonló volt és nem emiatt lett vége a kapcsolatunknak:$
Idővel, gyakorlással lehet ezen javítani, de szerintem mindenképp jobban jársz ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy, és biztosan meg fogod találni azt az embert aki szeretni fog és teljes mértékben odaadja magát neked. Csak még valószínüleg nem találtad meg az igazi párodat.
Én is ilyen vagyok, bár irányítani nem hagyom magam. Nem szeretem magammal traktálni az embereket. A népszerű emberek, ha megfigyeled, minden csipcsup dolgot megosztanak magukról és mindenkinek elmondják 100* ugyanazt. Na, ezt feleslegesnek tartom, ezért nem is vagyok érdekes.
A párom sem az a beszédes fajta, mégis elvagyunk, nem kell mindig dumálni, a fontos dolgokat persze meg szoktuk beszélni.
Ha szoktál szórakozni járni, akkor ott lehetne gyakorolni meg belejönni. Szórakozáson nem feltétlen diszkót vagy ilyesmit értek, lehet ez egy kocsma, egy bár, bármi, és ott ha sokan összeültök egy asztalhoz, iszol 1-2 pohár bort, vagy valamit amit szeretsz, az majd ellazít annyira, hogy merj beszélni, alapból az alkoholtól nyíltabb leszel, beszédesebb, vidámabb, mosolygósabb...
Tudom, az alkohol nem megoldás, meg ne részegségre gondolj, csak épp annyira, hogy kicsit nyíltabb legyél tőle.
Egyébként én is ilyen voltam sokáig, mint te, és hidd el, van remény megváltozni. Már jó ideje tipikusan az a lány vagyok, aki a középpontban van, aki sokat beszél, akinek szívesen hallgatják a történeteit, pedig korábban tényleg kb meg se szólaltam.
Az is segíthet, ha ismerkedsz idegenekkel is, nem párkapcsolat céljából, csak úgy, akkor nem kell érezned, hogy meg akarsz felelni, de azért mégis gyakorolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!