Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy függő lett? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy függő lett? Hogy jöhetnék rá?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre ,hogy mostanában nagyon remeg a keze,ma reggel mintha másnapos lett volna amikor felhivott telefonon és tegnap este sem volt valami huhh de "minden oké"hangja!Belépett egy olyan klubba is neten h "joint the king"(Fű)Félek,aggódom ,hogy iszik és ráadásul drogos is !Ha rákérdeznék ugysem mondaná el az igazat !Hogyan jöhetnék rá,hogy mi a helyzet a kitágult pupillán és vörös szemeken kivül!
2009. júl. 15. 22:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
sztem menj át hozzá és kicsit nézz körül a szobájába hátha találsz valami nyomot
2009. júl. 15. 22:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát ez már megtörtént ! De ha találtam volna valamit nyilván nem irtam volna ki a kérdésem :(:(:(:(:(Köszi azért
2009. júl. 15. 22:20
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Minimum füvezik. Szerintem.
2009. júl. 15. 22:31
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
A barátod vagy haverod? Ha barátod, egyértelmű, hiszen más társaságokba kezd járni,egyre többmindent feláldoz a cuccért, kezdik nem érdekelni olyan dolgok amik eddig igen. Levan lassulva. De járjatok szórakozni együtt, akkor egyértelmű lesz. Ha haver, akkor nehéz lesz, sőt, sztem évekig észre se lehet venni rajta ha nem kérdezel rá egyenesen. de szerintem rákérdezhetsz,nincs ebben semmi. amúgy nem fog inni ÉS füvezni.vagy vagy. vagy a kettő együtt komolytalanul ritkán,akkormeg ne aggódj
2009. júl. 15. 22:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rá kérdezhetsz, nincs ebben semmi.

Máshogy nem nagyon tudod kideríteni. Ha meg tagadja, és Te továbbra is azt állítod, hogy drogozik, akkor kutass, ismerd meg a barátaid, haverjait, ebből is láthatod, hogy drogos haverjai vannak-e.

2009. júl. 15. 22:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Ő nem haver hanem a párom!Szórakozni nem járok vele mivel a kicsivel vagyok itthon!Ő sem nagyon jár el szórakozó helyekre maximum néha néha felnéz egy két haverhoz!De ők sem olyanok legalábbis rajtuk nem látom!Nem remeg ugy a kezük mint a páromnak nem idegesek!Valamelyik nap kint voltunk cigizni az udvaron és egymás után eltolt 3 cigit eldobta és meg gyújtotta a másikat ilyet eddig sosem csinált és azt mondta azért szív annyi cigit,mert ideges!De nem szokott ilyet!Hogy jöhetnék rá a lakás kutatás és haver ellenőrzésen kívül?
2009. júl. 15. 22:54
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
ha fokozottan dohányzik, az egyáltalán nem utal drogozásra is, az tényleg simán fokozott idegesség, énis van hogy napi egy szállal elvagyok,ha ideges vagyok, 10et elszívok.pótcselekvés. de szerintem legegyértelműbb jel tényleg az hogy kezdi elveszteni az érdeklődését addig fontos dolgok iránt, és egyre többször tűnik el a kezében nagyobb mennyiségű pénz.és a haveri kör teljes átalakulása. ennél egyértelműbb jelek nemigazán vannak,csak ha szétvan zuhanva éppen,dehát azmeg egyértelmű
2009. júl. 16. 10:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Eléggé szétszort mostanában a munkahelyén is lehajtott fejjelé veszi át a szolit mondták páran már!Este felé elkezd remegni a keze!Ilyen dolgok vannak
2009. júl. 17. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Azt mondják a fűre nem lehet rászokni.. (ez tévhit.. igenis rálehet..) csak a fű függőséget kiváltó potenciálja kisebb mint a legtöbb illegális szeré, kisebb dohányénál és az alkoholénál is..

Lelki függőséget okozhat.

A rövidtávú testi tünetei: véres szem (megdagadnak az erek a szemet körülvevő hártyában) felgyorsúlt szívverés, kiszáradás (kérd meg h köpjön egyett.. :D nem hiszem h akkor fog menni nekim, ha bevan szívva..)

Az alkoholra meg hát könnyen rálehet szokni.. és igen a remegés elvonási tünet!

De itt egy oldal, ahol minden bővebben levan írva. rem segíthettem :) [link]

L/16 lepontozhatsz. -.- r

2009. júl. 17. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Ha a drog vagy alkohol hiánya okozná a kézremegést, akkor már annyira le lenne épülve testileg-lelkileg, hogy nem kérdeznéd meg itt, hogy drogos-e.

Valamin nagyon stresszel. Próbálj vele beszélni róla.

2009. júl. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!