Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöhetnék vele össze?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba, aki nagyon bejön nekem, és szerintem neki is bejövök. Pl sokszor megérint, 1-2X megsimogatott, minden szünetbe velem van, végig dumáljuk, de azt mondta, hogy hétvégenként nem ér rá, mert hétvégén nincs itt, mert elváltak a szüleik, és az apukája máshol él... Mit tudnék csinálni, hogy összejöjjünk? :S tényleg valami romantikusat szeretnék, de nem tudom, hogy mit:S 15F
2011. szept. 30. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Suli után hívd el valahova vagy valami, hogy hova azt te döntsd el, te ismered :)
2011. szept. 30. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
húú ember egy cipőben járunk :) szóval engem is érdekelnének a válaszok. 15/f
2011. szept. 30. 19:23
 3/7 sztbali ***** válasza:
Hívd el valahova és bókolj neki. Ha tényleg bejössz neki akkor ezeket nem utasítja vissza.
2011. okt. 2. 17:39
 4/7 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy bárcsak több ilyen lenne a 20-25 évesek között :)
2011. okt. 2. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hívd el.Beszélgessetek aztán majd kialakul valami.
2011. okt. 2. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen hívd e, Szedj össze pár témát amiről lehet beszélgetni pl a hobbijai. Ha zavarban vagy akkor próbáld inkább őt beszéltetni így kevesebb az esélye hogy hülyeséget mondasz. Az első egy pár randi után már belejössz és menni fog. Emlékszem az első randimon én is nagyon zavarban voltam... de aztán a rutin meg az évek megtették a magukét és hosszas keresgélés után végre van egy tartós kapcsolatom. Csak azt tudom mondani valahol el kell kezdeni, aztán a tapasztalatokból tudsz tovább építkezni.

18/F

2011. okt. 2. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:
*hívd el. Csak elírtam az előbb
2011. okt. 2. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!