Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra hatékony orvosság?
barátok, sport, buli...
a lényeg, hogy foglald el magad és majd elmúlik
1.sör
2.1
3.2
4. horrorfilmek, ilyenkor a legjobbak, segíthetnek kizökkenteni
5.előző négy egyszerre:D
"alkohol, barátok"
Szerintem az alkohol csak rovid tavon hatasos, az ember nem lehet addig reszeg amig el nem felejti a banatat, masreszt pedig ha masnap masnaposan felebred nem hinnem, hogy sokkal vidamabb lesz.
A baratok viszont nagyreszt az ilyen helyzetekben a leghasznosabbak.
En amikor kosarat kaptam egy lanytol akibe nagyon szerelmes voltam (es meg minding ott feszkel a szikra a szivemben) hazamentem es elkezdtem egy nagyon jo verset tanulni. A vers temaja az elet, hogy hogyan kellene elni, mit hogyan tegyunk, hogy boldog es kiegyensulyozott emberek legyunk. Ket fobb jo hatasa volt(marmint a vers tanulasnak): 1. lefoglaltam magam teljesen agyilag es igy nem o ra gondoltam, 2. olyat tanultam az eletrol ami a hasznomra valik es tenyleg mukodik. A verset azota is elismetelgetem, hogy sose felejtsem el. Egyik hatulutoje, hogy osszekotottem gondoltaban a lannyal, marmint amikor elmondom magamban akkor mindig eszembe jut akaratomon kivul, de olyankor mindig szep emlekekkel gondolok ra es az egyutt eltoltott idok szepsege tolt el meg ha tudom hogy o sosem szeretett ugy mint en ot.
Remelem segitettem. Ilyenkor kell megmutatni a vilagnak, hogy mennyire is eros vagy.
18F
RUGJÁL BE RUGJÁL BE RUGJÁL BE!!!!!
RUG JÁL BE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!