Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy egy alkalommal a barátjánál aludjon?
Utolsó: eltaláltad
Egyszeri alkalomról lenne szó, de a szüleim nem engedik. Anyut hosszas könyörgéssel is csak arra tudtam rászedni, h majd még meggondolja.
nincs ilen, hogy elenged-.-
ha kimész az ajtón nem ráncigálhat vissza nem szabhatja meg, hogy mit csinál
persze az édesanyád... mond meg neki szépen, hogy ottalszol, viselkedj tisztelettudóan
Én vagyok az egyetlen, akinek fura, ha valaki 18 évesen már engedély nélkül azt csinál, amit akar?
Én még nem hoztam fel a témát itthon, szerintem megengednék, de mi az, hogy engedély nélkül is ott aludna ahol akar? 18 vagyok, de nem lennék ilyen a szüleimmel...
Kérdező: szerintem ha normálisak, meg fogják engedni, de ehhez az kell, hogy te is normálisan beszéld meg velük :) Csak nem akarják, hogy a lányuk egyedül bolyongjon éjjel.. :D Mióta vagytok együtt a barátoddal? Ha nem 1-2 hete, akkor szerintem meg kéne engedniük.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!