Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez elég lesz és jó is?
Sziasztok!
2 hét sincs addig,hogy 2 éve legyünk együtt a párommal.
Arra gondoltam,hogy kap egy képes párnát meg sütök tortát,ha minden jól megy 2-es alakúra.
[link] ilyet szeretnék sütni,no,de még nem sütöttem tortát :D
EGYIK KÉRDÉSEM: megáll 2-3 napig,úgy,hogy nem vágjuk fel? csak,mert elmegyünk a Balatonra szüleimmel,ő is jön,de nem az évfordulónk napján megyünk!
MÁSODIK KÉRDÉS: valami erotikus,szexis dolgot is szeretnék neki venni,de nem tudom mi legyen az! Mit adhatnék? Olyan dolgot ne kérjetek,hogy szexeljünk a konyhaasztalon vagy ilyesmi,mivel a családdal megyünk nyaralni!Valami erotikusat,tavaly vettem neki egy dobókockát szexpózokkal(azért ne legyen olyan drága,nincs sok pénzem,sajnos:/ ) : DD
HARMADIK KÉRDÉS: mindez elég lesz? :D
Előre is köszi a válaszokat! :)

1 kérdés: ha mindent jól csinálsz akkor megáll, csak amiután kész és kihült tedd hűtőbe :D
2. kérdés: ahhoz tudni kéne előbb, hogy szereti-e az ilyeneket.
3.kérdés: Mondok még tippeket mit lehetne ha mondasz egy kort :)
Ajánlom,hogy szeresse :D Amúgy szerintem 99%,hogy szereti:)
Köszi a választ!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!