Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok, akiknél egyikük Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akiknél egyikük Pesten tanul, másikuk vidéken él?

Figyelt kérdés

Pestre megyek továbbtanulni, most van alakulóban a kapcsolat a sráccal, de ő tuti a városban marad. A vonatút ic vonattal kb 2,5-3 óra. Imádom ezt a fiút de még nem járunk. Érdemes belevágni a kapcsolatba, működne? Én szeretem és ő is engem érzem:)

Tapasztalatok?

2012. júl. 24. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Hosszú távon nem. Ha mondjuk fél évet kellene így kibírnotok és várni egymásra, annak lenne értelme, az megoldható. De 4 évet lehúzni úgy, hogy 2-3 hetente látjátok egymást, nem lehet. Persze, az elején hetente találkoznátok, de aztén rájönnétek, hogy 6 óra utazás hetente nem kibírható, sem anyagilag, sem más szempontból (vizsgaidőszakban pl. lehetetlen). Ráadásul rengeteg új embert ismersz meg, bulik, tanulás, más élet, teljesen el fogtok távolodni.

Bocs, hogy ezt kellett írnom.

2012. júl. 24. 19:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Semmi baj, hogy ezt írtad, őszinte véleményeket várok.

Csak azért kérdem, mert van több ismerősöm is, akiknél ez a helyzet, volt akik fél évig, mások 1 évig bírták.

2012. júl. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!