Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Kell nektek a romantika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kell nektek a romantika?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az hogy egy lány barátom elolvastatta velem az Alkonyat címü könyvet és szöget ütött a fejembe a dolog. Tényleg szüksége van a lányoknak a romantikára?

A könyvtől elvonatkoztatva kérdezem. Mert úgy érzem aki túl romantikus alkat, azt nem annyira csípik a lányok, akárhogy néz ki valaki. Másrészről azt mondják ez kell nekik. Akkor most mi a helyzet? :)

2009. júl. 15. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem kell folyton a nyálcsorgatás, meg a szebbnél szebb hasonlatok, de néha szerintem mindenkinek szüksége van egy kis romantikára(:

1-1 estén mikor összebújtok, s elmondjátok egymásnak, hogy mennyire jó együtt.. Virágokkal meglepit szerezni; nem kell rögtön gyertyafényes vacsira gondolni(:

A kapcsolat elején én sem nagyon szeretem a romantikát, inkább később, 1-2 hónap múlva.

De szerintem aki azt mondja magáról, hogy nem romantikus alkat, valamennyire neki is kell néha

2009. júl. 15. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát szerintem kell!! És igen, én meg is halnék ha olyan lehetne a pasim mint a könyvbe. Kár hogy egyáltalán nincs, szóval...

de a kérdésre, igen kell.

2009. júl. 15. 20:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem mindig kell
2009. júl. 15. 20:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak mellékesen mondom, 17/F
2009. júl. 15. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
kell bizony!!20 éves vagyok és a 4 éves kapcsolatomba nem tudtam meg mi is az igazi romantika,csak hallottam róla:s
2009. júl. 16. 00:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos a romantika...jó, ne legyen valaki túl "nyálas" meg erőltetett, szívből, őszintén jöjjön :)
2009. júl. 16. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Természetesen, sőt, számomra nélkülözhetetlen, pedig nem az Alkonyat olvasókorosztályába tartozom. Én is olvastam ettől függetlenül a könyvet, de - bocs a rajongóktól - nyálasnak tartottam, én a horrort és az ennél karakteresebb vámpírtörténeteket szeretem. A romantika lényege szerintem nem ebben a könyvben van.

A romantika lényege, hogy több hónap vagy több év után sem veszed természetesnek a lányt, hogy "csak úgy van", hanem tiszteled, szereted (nyilván ennek kölcsönösnek kell lennie), és nem szégyelled elbűvölni, levenni a lábáról, éreztetni vele, hogy Neked ő a legjobb nő a világon! Jól írták előttem, fontos, hogy őszinték legyenek ezek a megnyilvánulások - lehet azt érezni, ha nem azok. És a kevesebb több.

2009. júl. 17. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:

ne legyen túl nyálas.

viszont legyen romantikus,de csak ha őszintén tud kedves dolgokat mondani,és meglepni valamival.ha ez nem jön egy srácból őszintés,akkor jobb ha nem próbálkozik :)

2009. júl. 17. 17:04
 9/13 anonim válasza:

ez teljesen személyfüggő szerintem.meg h a lány mennyire szerelmes meg egyáltalán milyen a természete.

ha a barátnődet akarod meglepni valamivel először inkább csak apró dolgokkal próbálkozz és nézd meg h reagál ha tetszik neki meglepőbb dolgok is szóbajöhetnek

2009. júl. 17. 17:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Na most ez is olyan hogy ahány ház annyi szokás.Én ismerek egy házaspárt,nuku romantika:általában röhögnek együtt,vagy csak elmélkednek a világról vagy csak spontán sétálgatnak este az utcán a holdfényben.2 és fél éve vannak együtt és minden ok,a csaj is és a pasi is a fellegekben jár(én vagyok a lelki szemetesládájuk,szóval igen,biztos a forrás),bár eléggé művészlekek,ez nem tudom mennyire befolyásolja a "romantika-kérdést".Szó mint száz én nem bírnék ilyen kapcsolatban élni,nekem velük elelntétbe kell néha egy csokor virág vagy egy romantikus vacsi egy étteremben,(ahova ők sosem mennének)netán gondolázás Velencében...XD na jó kicsit elkalandoztam de a lényeg az hogy van aki egyáltalán nem méltányolja a romantikus viselkedést és nyálasnak találja a legapróbb megnyilvánulását is,és van aki él hal érte.
2009. júl. 17. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!