Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mond valamit a romantika? Na most nem a nyálcsorgatásról van szó hanem a szerelemről és a romantikáról.
Figyelt kérdés
Van akinek nagyon is sokat számít?2011. márc. 25. 21:48
1/9 anonim válasza:
Én nagyon hangulatember vagyok, de vannak olyan napjaim amikor nagyon is sokat számít a romantika.
3/9 anonim válasza:
Hogy érted, hogy mond-e valamit?:)
Nem szeretem az ilyen tömegen alapuló szórakozási formákat, mint a diszkó meg stb, így ha lenne szerelmem (a magamfajták után nem igazán kapkodnak ám a hölgyek) akkor el tudnék képzelni ilyeneket, hogy kettesben összebújva naplemente nézés, tiszta nyári éjszakákon valami mezőn elnyúlni és nézni a csillagokat, édeskettesben andalogni valahol stb... Remélem ezek nem nyálas dolgok. :)
19/F
4/9 anonim válasza:
Ja, mond. Épp szerelmes vagyok, meg romantikus típus is :D:D
5/9 anonim válasza:
A 3. válaszolóval értek egyet. Csak hát nektek nem ez kell, hanem a megnyerő külső.
6/9 anonim válasza:
Hehe, imádom ezeket a hülye csalódott hapsikat, ez az, legalább kibuknak a hülyék, akik csak általánosítani tudnak, de tenni semmit se, hogy normális nőt fogjanak.
7/9 anonim válasza:
Mert te aztán tudod, én mit teszek és mit nem, h normális nőt fogjak. Mondjuk most már semmit, mert feladtam. Ha egyszer egy másik testben ébredek, majd újra próbálkozom.
8/9 A kérdező kommentje:
ezazzzzz ... itt már harc folyik
nem minden a külső amúgymeg
de azért kíváncsi vok hogy az utolsó válaszoló mennyire helyes .. mert tuti az ..??hihihi:D:D:D
2011. márc. 28. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!