Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A romantika már nem divat?
Úgy értem manapság már maximum csak a filmekben lehet látni gyertyafényes vacsit, meg kéz a kézben sétálgató párocskákat. Én meg ilyen típus vagyok, azt kell, hogy érezzem, hogy a pasi védelmez engem, udvarol nekem, virágot hoz stb. Manapság ilyet már ritkán látni, amit nagyon sajnálok. Főleg, hogy már szinte kezdem szégyellni az ilyen irányú dolgaimat, mert a környezetembe senki más nem ilyen. Én élek más korban és tényleg kihalófélben van a romantika vagy rossz körökben forgok?
Ha ez számít: L/18

Én speciel szívesen sétálgatok a barátnőmmel kéz a kézben , vagy akár kifekszünt a természetbe hullócsillagokat nézni . Akár elmegyünk étterembe is egyszer-egyszer , sőt még sütni-főzni is szeretek :) (bár a sütést kényszerből tanultam meg , mert anyám rendszeresen sokáig dolgozik , és vmit enni kell akkor is) .
És egy gyertyafényes szex is nagyon jó tud lenni ! :)

Az én párom nem hogy nem volt romantikus, de még az érzelmeit sem volt képes soha kimutatni, mindig mindenben én kezdeményeztem, nem lehetett vele beszélgetni, még is erősen azt éreztem, hogy ő kell nekem! :) Nem vagyok egy romantikus alkat, mondom inkább úgy, hogy nem bírom a csöpögést, azt viszont nagyon is, ha foglalkozik velem a párom, elmegyünk néha kettesben valahova, és persze nem tartja szégyennek ha kézen fogva sétálunk! :) Az első fél év arról szólt, hogy próbáltam "megtanítani" az ilyen dolgokra, és most már néha komolyan sikerül meglepnie azokkal amiket mond, vagy amiket csinál... :) Soha nem voltam ennél szerelmesebb, és örülök, hogy akkor nem adtam fel, csak azért mert ő nem akkora hévvel közeledett és talán nem is úgy, ahogy megszokná az ember :)
Az utolsó válaszolónak üzenném, hogy nem csak dicos p*csák vannak a világon, akik csak egy potya tequilára éheznek! :) Én azt mondom él a maga módján még a romantika, csak a csöpögés kezd eltűnni, ami engem nem zavar, de mivel mást lehet hogy igen, ezért biztosan vannak még olyan férfiak, akik vevők rá. Rajtuk is nagy ám a haverok, illetve a társadalom nyomása, kell némi türelem és bizalom, mire egy srácból kibukik a természetes oldala! :) Mivel sok lány már nem vevő erre, senki nem mer rögtön ezzel nyitni... gondolom én!

Tudjátok mi a gáz? Azt vettem észre, hogy mikor kézen-fogva sétálgatunk a barátnőmmel akkor mindenki furcsán néz de mikor leülünk egy padra és odabújok hozzá akkor még jobban lenéznek meg röhögnek, hogy milyen gáz már, hogy szeretem a barátnőmet és ölelem, bújok hozzá. Egy normális férfi ilyet nem csinál azt gondolják.
A jelenlegi barátnőm is ilyen romantikus alkat de a csajok nagy része nem ilyen. Sok csajjal randizgattam régen de kb 10-ből 1 aki ilyen romantikus volt.
20/F

Tőlem nagyon távol áll a romantika, bocsi.
21F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!