Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel kb egy hónapja vagyunk együtt. Én vagyok az első pasija és nekem is ő az első barátnőm. Lehet h emitt van h még odáig se jutottunk h smároljunk. Miért nem engedi hogy lesmároljam?2012. júl. 24. 14:38
1/8 anonim 

válasza:

Mert még nem készült rá fel. Ezt nem kell siettetni, ne a lyukad lásd benne, hanem a párodat.
2/8 anonim 

válasza:

Sokan, már az első randin smárolnak, sőt van akik dugnak is. Nem értem a barátnődet. Szerintem beszéld meg vele, hogy mi ennek az oka.
3/8 anonim 

válasza:

mert fél hogy túl bénának találod smároláskor..amugy hány évesek vagytok 12?
4/8 A kérdező kommentje:
ő 15 én 17
am nemis a lyukat látom de szerintem ez új szintre emelné a kapcsolatot
2012. júl. 24. 14:42
5/8 anonim 

válasza:

Hát engem is el utasított első alkalommal, bár én elsiettem. Mégis rosszul esett, de remélhetőleg pénteken már meg lesz az első. Ha attól fél hogy elbénázza hát akkor nyugtasd meg őt hogy ezen nem fog múlni a kapcsolatotok. Ha 1 hónap után se engedi akkor lehet hogy nem szeret, mert az emberek ezzel is kifejezik egymásnak a szeretetüket.
6/8 anonim 

válasza:

Lehet h bantalmaztak,mondjuk ez egy eros felvetes de nincs kizarva...azis lehet h a szulei miatt vagy egyszeruen felenk lanyrol van szo foleg ha te vagy az elso fiuja....de aztmondom lehet h egy erzeki olelestol batrabb lesz :DD
7/8 anonim 

válasza:

Az első randin elcsattanó első csóktól számítva jár egy pár. Dehogy a barátnőd még!!!!!
8/8 anonim 

válasza:

Utolsó! Ez nem igaz. Nincs meg szabva h mikortól járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!