Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök felmenne a fiú haverjához?

Figyelt kérdés
Ha már régóta haverok és azelőtt is volt fent sokszor, mielőtt összejötettek. És persze semmi olyan nem történik.
2009. júl. 15. 17:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem én elkísérném. De lehet, hogy csak én vagyok féltékenyebb típus vagy csak félek, hogy lenyúlják a csajomat.
2009. júl. 15. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
21%

hmm, felmennék amikor ottvan a csaj, és addig verném a gyerek fejét a falba amig megnem esküszik hogy többet nem találkozik vele..

ha logikusan belegondoltok, és csak "beszélgetni" akarnak, akkor miért kell felmenjen? egy kávézóba vagy egy padon nem lehet beszélgetni?!

2009. júl. 15. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Én a magam részéről nem is értem, miként lehet abból problémát csinálni, ha egy pár tagjai felmennek időnként az ellenkező nemű barátaikhoz. nekem a barátaim többsége fiú, és fordítva, a jelenlegi barátom barátai zömmel lányok. soha eszünkbe nem jutna féltékenykedni emiatt, mert az ellenkező nemű barátaink a szó szoros értelmében barátok, a nemiség kihívása nélkül. a legjobb barátom is egy fiú, olyan, mintha az öcsém lenne, én meg mintha a nővére lennék. a páromnak is van egy ilyen jóbarátnője, kiskoruk óta ismerik egymást, együtt nőttek fel, de mint ffi-nő a legkevésbé sem jönnek be egymásnak. én is így vagyok a fiúbarátokkal, 100%-ig a barátot, bizalmast látjuk egymásban, anélkül, hogy nemi téren bármi megmozdulna bennünk. azt hiszem, komolyan elbeszélgetnék a barátommal, ha pofákat vágna amiatt, hogy feljárunk egymáshoz olykor-olykor lelkizni vagy filmet nézni. Különben is, ha az egyik meg akarja csalni a másikat, azt nem a barátaival fogja megtenni. Elég beszűkült gondolkodásra vall, ha valaki azt képzeli, hogyha a párja felugrik egy baráti beszélgetésre az ellenkező nemű barátjához, az egyenlő a dugással...

23 L

2009. júl. 16. 17:57
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsó választ, pontosan így gondolom én is :)
2009. júl. 16. 17:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha ilyen féltékeny vagy, ebből még baj lesz. Mi a gondod egy laza szexxel? Nyilván neked is lehet, az még nem jelenti, hogy ne szeretnétek egymást! Egy dolog a szex és egy dolog a szerelem! Kevered a szezont a fazonnal.
2009. júl. 16. 18:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Te jó hülye vagy, már bocsi :) De ha neked belefér a kapcsolatodba egy laza szex, hát gratulálok... Mellesleg én lány vagyok, és a kérdést azért tettem fel, mert épp egy nagyon jó barátomhoz, nem is haverhoz készültem felmenni, csak szerettem volna véleményeket, hogy mások ezt hogy gondolják. A barátomat nem zavarta, mert megbízik bennem, és tudja, hogy nem úgy gondolom a dolgokat, mint te, kedves utolsó válaszoló, és ez így van rendjén. De neked sok sikert egy hasonló gondolkozásmódú lányhoz :)
2009. júl. 16. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Nappal hugom, este dugom... nem hiszek az ilyen 'olyan mintha a testvérem lenne' dumákban.
2009. júl. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!