Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik az ex?
Figyelt kérdés
Az exemmel majdnem 7 évig voltunk együtt, ezalatt 3X szakítottunk, mindig ő akarta , hogy vége legyen. Most már egy éve külön vagyunk, nekem van más, akivel minden jó. Az exem viszont vissza akar jönni. Felkavar az egész még mindig és nekem is hiányzik. De az újjal jó! Mit gondoltok erről?2012. júl. 23. 22:58
1/5 anonim 

válasza:

3x szakított veled, ez mindent elárul. Szerintem csak zavarja,hogy most nem ő ül a nyeregben és az önbizalma növelése képpen vissza akar menni hozzád,hogy tudja még mindig ő kell neked. Szerintem ne fogadd vissza, próbálj meg boldog lenni az újjal, biztosan megvolt az oka hogy szakítottatok, nemde?
2/5 A kérdező kommentje:
És az, hogy hiányzik, az normális dolog ennyi idő után? Volt már valaki ilyen helyzetben?
2012. júl. 23. 23:15
3/5 anonim 

válasza:

Magadnak kell eldöntened, az érzés, vagy ő maga hiányzik.
Hisz megvolt az oka, amiért végleg szakítottatok.
Vigyázz, mert megsebezheted magad, miközben össze akarnád rakni a kapcsolatod széttört darabjait.
Ami elmúlt, az elmúlt. Visszamehetsz hozzá, de már semmi nem lenne ugyanaz. Megérne, még egy "misét"?
4/5 anonim 

válasza:

Nekem volt egy 5 éves kapcsolatom aminek már 10 éve vége azóta mással vagyok de még mindig hiányzik
5/5 A kérdező kommentje:
És a másikat szereted? Mert én úgy érzem őt is szeretem, vagyis azt hiszem őt, de néha meg annyira hiányzik az ex. Az újjal mióta vagy együtt?
2012. júl. 24. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!