Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek amikor nagyon hiányzik?
# 1/2
Minden tiszteletem neked.Tudom milyen érzés...Vagy legalábbis sejtem.Csak nálunk az a helyzet hogy én Fehérgyarmaton, ő pedig Kömörőben él.Egy héten átlagosan kétszer találkoztunk.Amikor mind kettőnknek jó volt.De most azért is kérdem, mert még friss pár vagyunk és tegnap volt meg az első csókunk.És fellángolt bennem valami.És éreztem hogy most szerettem belé igazán!De nem megszüntetni kéne a hiányérzetet.Hanem csak enyhíteni.Mert bármi, egy kép, egy hang, vagy akár egy szerelmes pár is felidézi őt.És elkezd hiányozni.Ha addig nem is gondoltam rá mert elvonta a figyelmemet valami már.De utána nehéz kiverni a fejemből...A másik, hogy holnapután indulok és úgy volt hogy holnap még bemegyek hozzá.De valami közbejött.És tegnap nem úgy köszöntem el tőle hogy csak jövőhéten látom legközelebb...
# 2/3
Esetleg csak telefon, mert táborba megyek!De az nem ugyanaz.
en 4honapja birom a baratom nelkul.
tul fogod elni, csak le kell foglalnod magad valamivel.
első vagyok
értem amit mondasz..mi is csak 2szer 3szor találkozunk csak..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!