Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vészelitek át, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vészelitek át, ha a pártok ( pasitok, csajotok) sokáig távol van? Nagyon hiányzik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 22:14
 1/10 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Könnyedén, de én ilyen típus vagyok. Sokszor 2 hónap amíg távol vagyok, és még csak nem is beszélünk minden nap.
2012. júl. 18. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
45%
Keresek egy dugokomat
2012. júl. 18. 22:18
 3/10 anonim ***** válasza:
sehogy!!azért vagyunk pár.ha sokáig elvan,,biztos hogy talál ott is...ez nem okés..akkor jó ha ketten mentek!
2012. júl. 18. 22:18
 4/10 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
100%
Kamionsofőrként járom Európát, hova jöjjön?
2012. júl. 18. 22:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet az apukájával nyaral..
2012. júl. 18. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én elég nehezen. Nekem rettentő sok a szabadidőm, neki a lehető legkevesebb. 3 hete nem láttam, és még 2 hétig biztosan nem is fogom. Minden nap 1-1 sms-ben megvitatjuk,hogy még élünk és szeretjük egymást. Ennyi a napi kapcsolattartás.

Én pl. rengeteget olvasgatok gyk-n. Ez tereli a figyelmem. Sok filmet nézek, van egy két haver, akikkel nagyon jól el tudok dumálni, akár 5-6 órát is. Emellett sokat foglalkozom az állataimmal és minden nap sütök sütit is. És néha szoktam álmodozni is, hogy milyen jó lenne ezt meg azt csinálni a párommal az adott pillanatban. És ezeket le is írom. Így viszonylag gyorsan telnek a napok, de van amikor úgy érzem, hogy nem bírom tovább, egész nap letargikus hangulatom van és percenként bőgök, de erőt ad, hogy tudom: szeret és nem csal meg. :)

2012. júl. 18. 22:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Jobb,ha nem sjanáltatom magam 5 hét az kegyetlen:/ de mostanába ő sem ér rá..jogsi érettségi meg iylebek közvejöttek mindig meg mindenféle nyaralások a családjával..borzasztó már
2012. júl. 18. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha gondolod, írj privit és dumálhatunk.:)
2012. júl. 18. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Távkapcsolatban vagyok. Hát én nagyon nehezen viselem, de erőt ad nekem az hogy van közös célunk. És tudjuk hogy nem fog örökké tartani a távolság köztünk. Fontos a kitartás, és ez szerencsére meg van bennünk. Bár előfordul velem is hogy néha nagyon elszomorodom mert hiányzik a barátnőm és kiszabadul pár könnycsepp. Ha nem külföldön lakna akkor rendszeresen hívnám hogy legalább halljam a hangját. Ha arra gondolok hogy kb 2 hét múlva megint találkozunk akkor egy picit visszajön belém az életkedv. :'))
2012. júl. 18. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. júl. 19. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!