Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit szeretne? :|

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezt a kérdést már tegnap kiírtam, azért rakom ki újból, mert kiváncsi vagyok még véleményekre.

Van egy nagy problémám. A lakhelyemen van egy srác, akik 1 éve költöztek ide, s tavaly szeptemberben mikor elkezdődött a suli, minden reggel a vasút állomáson bámult, s nézett. Akkor láttam elsőként, de egyből megfogott. Nos, ebben az 1 évben akárhányszor találkoztunk mindig nézett, ha egy vonattal jöttünk próbált úgy helyezkedni, hogy mögöttem álljon, ha pedig egy vonatkocsiban voltunk akkor pedig úgy ült, hogy rám lásson és mindig tudjon nézni. Viszont, ha akárhányszor találkoztam vele soha nem köszönt, de ahogy elment mellettem, megállt,s már bámult is oda, ahol én állok.Ha elmegyek előttük mindig az ablakban lóg..egyszer jött haza utánam, kb:60 cm-re trappolt utánam, de kielőzni nem előzött ki.

Igazából úgy érzem, hogy egyre többet jelent nekem, pedig még csak nem is ismerem. Nem tudom, hogy mit akarhat, gondolhat, ha még megszólalni sem mer.

Szerintetek?

Mit tegyek? Köszönöm

2012. júl. 23. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Hehe
2012. júl. 23. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak nem Te bámulod? :D
2012. júl. 23. 18:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló élményem, a suliban mindig bámult egy srác. Mikor beszédbe elegyedtünk, mert közös feladatot kaptunk, kiderült, hogy fél év múlva költözik külföldre, így nem lett belőle semmi. Szóval: ha szerinted valóban téged néz (bár akkor is, ha mégse) és érdekel téged, akkor szólj hozzá. Bármit mondhatsz, hogy megtudd, szívesen beszélgetne-e veled. Érezni fogod, ha végre váltotok pár szót, hogy van-e értelme tovább álmodozni róla.
2012. júl. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!