Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha őt is zavarni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha őt is zavarni fogja?

Figyelt kérdés

Van egy anyajegy a combomon. Nem csúnya, nem is áll ki csak furcsa… A térdem fölött van pár centivel. Olyan mintha mintás lenne a combom. Barna folt benne meg kis, kerek anyajegyek vannak. Az a baj csak hogy ez 5x4 centis és engem eléggé zavar. A legelső barátom, amikor meglátta (szoknyában voltam) akkor azt mondta, hogy szerinte ronda. Nagyon rosszul esett, hogy ezt mondta, azóta nem is igazán járok szoknyába vagy olyan nadrágban, ami nem ér legalább a térdemig. Anyukám szerint nevetséges vagyok, és hogyha ennyire felfújom, akkor inkább szedessük le. De én erről az egészről semmi jót nem hallottam és még ráadásul hegesedésre hajlamos is vagyok. Már 4 hónapja járok a mostani barátommal és nemrég megkérdezte, hogy miért nem járok szoknyákban én meg mondtam, hogy mert van egy furcsa anyajegyem a combomon. Megkérdezte, hogy megnézheti e, nagyon kedves volt és megértőnek tűnt, de én annyira félek, hogy ő is valami olyasmit fog mondani, hogy ronda vagy, hogy emiatt nem akar többet velem mutatkozni. Tudom, hogy nevetséges vagyok, de borzasztóan felkavart, amikor az első barátom azt mondta, amit mondott. Egész jó alakom van, de így szinte minden aranyos ruháról lemondhatok és úszni se szeretek járni. Tényleg nagyon nagyon félek, hogy ő is ki fog dobni emiatt!

16/L

2012. júl. 23. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémáid..
2012. júl. 23. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:

??? Kidobni emiatt? Ha ezért dob ki akkor meg sem érdemel...

Egyébként ha annyira zavar akkor szedesd le. Nem biztos, hogy marad heg, a nővérem a nyakáról szedette le, pár hónapig volt heg de már nem is látszik semmi.

2012. júl. 23. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát azért egy szakvéleményt kérhetsz róla, hogy le lehet-e szedni, és milyen nyoma lesz.

Erre én 3 szóbajöhető megoldást is tudok, de tényleg az orvos tudja megmondani.

2012. júl. 23. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként nehogy emiatt ne hordj szoknyát, korrektorral is elfedheted és ragtapasszal is leragaszthatod...:)
2012. júl. 23. 16:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Figyelj, ha még soha nem jártál hasonló cipőben és nem voltak gátlásaid valami miatt (nem csak az anyajegyről beszélek) akkor nem hiszem, hogy tudod hogy milyen rossz érzés ez. És bocsánat hogy nekem ez a legnagyobb problémám! Segítséget szeretnék kérni és nem megaláztatást abból már kaptam eleget. Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája engem mégis zavar, szóval kérlek szépen, ha van benned egy pici kedvesség is akkor inkább segíts nekem és ne szidj! Köszönöm!
2012. júl. 23. 16:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak írtam ezt. És igen kidobott emiatt... Lehet hogy csak egy szép barátnőt keresett rajtam meg talált szépséghibát.
2012. júl. 23. 16:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Dehát ez hülyeség!!! Megértem, hogy tiniként az ember sok felesleges dolgon problémázik, de ezen tényleg nem kéne...

Valószínűleg nem véletlen, hogy az előző pasiddal már nem vagy együtt és nem hiszem, hogy egy anyajegy lenne az ok.

Nincs olyan ember, akinek makulátlan lenne a bőre, vagy tökéletes a teste, még a szupermodelleknek se (tényleg!!!).

Igazából felfogás kérdése, hogy hogyan kezeled az anyajegyed, van egy olyan aranyszabály, hogy ahogy te viszonyulsz magadhoz, úgy fognak mások is hozzád. Ha te úgy viszonyulnál az anyajegyedhez, hogy büszkén vállalod és úgy gondolod, hogy lám, téged tízezer másik csaj közül is fel lehet ismerni, mert ilyen senkinek nincs, akkor mások is különlegességnek fogják gondolni. Ha már előre mentegetőzöl miatta, akkor meg az ember sokkal rosszabbat képzel oda, mint amilyen valójában.

Egyébként meg ehhez csak annyit, hogy a lábfejemen van egy fura formájú anyajegy, kb 2,5x1,5cm-es. Mondjuk én azt mindig szerettem. Az érdekesség nem is ez, hanem az, hogy a mostani pasim mellkasán van egy PONTOSAN UGYAN OLYAN. Hát azóta, mióta ezt észrevettem, azóta mégjobban szeretem :)

2012. júl. 23. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja egyébként meg annyit, hogy én teljesen átérzem, hogy milyen az, amikor valakinek gátlásai vannak, évekig nagyon csúnya gyulladt kiütések voltak az arcomon, és azt ráadásul eltakarni sem lehetett. Szóval tudom milyen, viszont képzeld a pasik még a ragyáimmal együtt is szerettek (én magamat már kevésbbé).
2012. júl. 23. 16:52
 9/10 A kérdező kommentje:

Minden alkalommal amikor meglátják akkorra hűhót csapnak miatta: Hé, milyen fura! Az mi? Anyajegy? Fúúj! Tök fura! Az mi csoda?

És ezt vagy kétszázszor megkérdezik. Én nem szeretek kitűnni a tömegből. Jó nekem úgy hogy eltűnök... Tudom hogy nem vagyok egy gyönyörűség de csúnyának se igazán mondanám magam. Fiúk mindig is voltak körülöttem. Szeretem őket! Olyan aranyosak és imádom amikor felveszik azt "Ahhj, de laza vagyok" kifejezést az arcukra miközben meg tiszta idegesek. Annyira bírom őket! Na de most kicsit eltértem a témától. Szóval ezzel az anyajeggyel mindig kitűnök és ezt nem szeretem. Nekem elég ha csak egy vagyok az átlagosak közül. De így nem úgy jegyeznek meg engem mint egy átlagos lányt, hanem mint azt az anyajegyes lányt... Lehet tényleg felfújom, de ez eddig ahogy csak idősödtem rosszabb lett. Mármint az aggódás.

2012. júl. 23. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Az első vagyok. Nem kedveskedni járok ide,de hogy lásd,milyen tündér vagyok: nekem az arcomon van egy 0,5*0,5 cm-es anyajegyem és -most kapaszkodj meg-le se szarják!! Sőt,sokak szerint jól áll de tovább megyek,egyesek szerint kifejezetten szexi és azt mondják,így legalább nem olyan az arcom mint a tucatcsajoknak.

Szóval igen,irigylem a problémáid-mert ez nem igazi probléma vagy handycap..

20N

2012. júl. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!