Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kiakadnia a páromnak azon, ha kimondom, hogy az a ruha amit vett k. rvás?
Vett egy ilyen cicanacit, ami alapból nem is lenne gond,csak úgy öltözik fel mellé, hogy az összhatást tekintve simán kiállhatna az út mellé. Ezt el is mondtam neki, mert kíváncsi volt a véleményemre. Ő erre a szokásos hisztivel reagált, bevágta a durcimurcit, hogy én nem hagyom őt kibontakozni (!), rövid pórázon tartom meg ilyenek. Meg, hogy féltékeny vagyok,leszek biztos, mert megnézik. Még szép hogy idegesítene, ha mindenki egy szép húsdarabnak nézné őt és fütyülgetnének neki,odamennének hozzá , de ez nem érv, ez egy nőt is zavarna fordított esetben, hogy a férjével kikezdenek (meg úgy általában véve minden egészséges embert)
Most úgy vagyok vele, hogy jólvan csinálja csak, de előbb utóbb, ha látom rajta hogy kezd megváltozni, kezd átmenni ribi stílusba,akkor otthagyom.
Ezek szerint nem a véleményed kérdezte, csak megerősítést várt a saját véleményéhez.
Egyébként ha ilyen stílusban kezd öltözködni, nem lehet, hogy kevés dicséretet és/vagy elismerést kap tőled a külseje kapcsán és ezért ezt kívülről próbálja beszerezni?
"Ne azt mondd neki, hogy kurv.ás, hanem, hogy neked nem tetszik így, nem a te ízlésed szerint való ez az összeállítás, te így nem mész ki vele az utcára. És keress neki olyan képeket a netről, ahol neked tetsző ruhákban vannak a csajok. És hogy neked mennyire tetszene, ha inkább ilyesmiket hordana."
Ez jó ötlet így. köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!