Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kiakadnia a páromnak azon, ha kimondom, hogy az a ruha amit vett k. rvás?
Vett egy ilyen cicanacit, ami alapból nem is lenne gond,csak úgy öltözik fel mellé, hogy az összhatást tekintve simán kiállhatna az út mellé. Ezt el is mondtam neki, mert kíváncsi volt a véleményemre. Ő erre a szokásos hisztivel reagált, bevágta a durcimurcit, hogy én nem hagyom őt kibontakozni (!), rövid pórázon tartom meg ilyenek. Meg, hogy féltékeny vagyok,leszek biztos, mert megnézik. Még szép hogy idegesítene, ha mindenki egy szép húsdarabnak nézné őt és fütyülgetnének neki,odamennének hozzá , de ez nem érv, ez egy nőt is zavarna fordított esetben, hogy a férjével kikezdenek (meg úgy általában véve minden egészséges embert)
Most úgy vagyok vele, hogy jólvan csinálja csak, de előbb utóbb, ha látom rajta hogy kezd megváltozni, kezd átmenni ribi stílusba,akkor otthagyom.
Akkor minek kérdezte a véleményed? :P
Ő is tipikusan az a nő ezek szerint, aki csak dicséretet akar provokálni, nem is igazi véleményt akar hallani...
Tipikusan az a nő, aki elvárja, hogy a pasi csak jó képet vágjon a pénzszóráshoz, megkérdezi, jól áll-e, stb, hogy dicsérjék ezerrel.
Igazad van, ha nem akarod, hogy úgy nézzen ki, mint egy lotyó. Elképesztő, miket látni manapság. Én nő vagyok, múltkor elmentünk párommal a 16 éves húgommal vásárolni, ő legalább fogadta a kritikát, mikor párom erre vagy arra a göncre megmondta, hogy túl k*rvás. Meg kapna is a fejére, ha olyat megvenne.
Hát kifejezted neki, hogy nem tetszik ő Neked.
Én is ki lennék akadva, ha megtudnám, hogy nem tetszem annak a fiúnak, akivel vagyok, és ebből kiderülne számomra, hogy rezeg a léc és bármikor elhagyhat.
Tudod vannak azok a nők, akik a saját véleményüket akarják mélyebb hangon hallani.
Mint nő, azt gondolom, hogy az egyik kézzel pofoz a másikkal simogat elv a jó, mert így el is mondod mit gondolsz, de neki sem taposod meg az önképét. Tehát ha mondjuk ilyen eset van, mint most, ne csak annyit mondj h kvás, hanem tedd hozzá hogy de nagyon dögös benne egyébként.
Amúgy tényleg nem bírja a kritikát.. tipikusan aza nő, aki megkérdezi azokat a kérdéseket, amire nem az igazat akarja hallani..(pl nagy a fenekem, híztam-e, melyik bnőm tetszik, stb).
Ha az öltözködése után a viselkedése is elkrvul, akkor csapd ki,mint macskát ... mert megjárhatod vele.
Vagy legközelebb építő kritikát mondjál neki.
Ne azt mondd neki, hogy kurv.ás, hanem, hogy neked nem tetszik így, nem a te ízlésed szerint való ez az összeállítás, te így nem mész ki vele az utcára. És keress neki olyan képeket a netről, ahol neked tetsző ruhákban vannak a csajok. És hogy neked mennyire tetszene, ha inkább ilyesmiket hordana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!