Mit kellene tennem anyával, hogy ne szóljon bele mindenbe?
Figyelt kérdés
21éves vagyok,viszonylag önálló,anya is segít de én dolgozom háztartást vezetek,fősulis vagyok,kapok ösztöndíjat...ez a bajom:anya mindig beleszól h mit veszek...most nemrég költöztem külön a párommal,és vettem sok konyhai dolgot...Anya meg kiborult::de Ancsikám,még olyan fiatal vagy,ne vegyél ilyet többet,inkább menj szoliba,kozmetikushoz,vegyél ruhákat stb...párom meg ezzel a sűtővel nyúzott(őt az anyjáék fillérrel nem segítik anya meg én fizetünk mindent)ő szintén egyetemista,dolgozik mellette nem ingyenélő ded csak a rezsi rá eső részét tudja fizetni,meg néha azt se.Hozzáteszem imádom anyát nem akarom megbántani de nagykislány vagyok már,és ezek sztem szükségesebbek mint pl.a fodrász és a szoli:)2012. máj. 27. 18:04
1/8 anonim válasza:
mond azt hogy jól van anyukám.. Ennyi..
2/8 A kérdező kommentje:
eddig is ez volt:okés anya így lesz...de tovább mondta:de úgyse ez lesz megint vmi kütyüt veszel stb.Úgy kiakad a drágám h csak na:)))
2012. máj. 27. 18:08
3/8 anonim válasza:
Akkor mond meg neki, hogy helyetted menjen el ő, te komolyabb dolgokkal szeretnél foglalkozni mint a szoli, egyszer majd megunja.
4/8 A kérdező kommentje:
hehe:)jogos
2012. máj. 27. 18:10
5/8 anonim válasza:
Anya, úgy érzem, ennek én hasznát fogom venni, és ha beválik, szívesen kölcsönadom, hogy kipróbáld, hátha megtetszik :) Vagy: Most láttam egy jó receptet és ki kell próbálnom, ehhez pedig szükségem volt ezekre a dolgokra. Megkóstolod majd, szerinted milyen lett? Téma máris elterelve a vásárlásról a főzésre ;)
6/8 anonim válasza:
Ne mutasd meg neki, ha veszel egyet legközelebb.
7/8 anonim válasza:
Szerintem csak attól fél hogy a párod miatt nem élvezed ki fiatal éveid, de a szoli ártalmas, a kozmatikus nekem egy inkvizícios faggatással ér fel, anyukád tündéri alak, de ne hagyd hogy személyes döntéseid befolyásolja dícséretes hogy 21 évesen nem az anyagi javak élvezete hajt.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)igen tudom nagyon aranyos:))de akkor is sajnos nincsen pénzem mindenre...h berendezzek egy albit plusz h manökenekhez méltóan költsek magamra
2012. jún. 17. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!