Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt állítja tönkre tettem, hazudozik rólam a családjának. Miért?
Nyomorék, idegbeteg, állat. Ennyi. Nem érdemelte meg a szerelmed.
F/21
Ez egy tipikus hímsoviniszta agyhalott. Azt hiszi hogy mindennek ő a középpontja, mindent megtehet stb... ez egy idióta ember, sztem jobb is hogy ott hagyod. Majd lesz egy másik aki sokkal jobban megfog becsülni. Ha netalántán megpróbálja vissza könyörgni magát, lehetséges, akkor mond meg neki h már elkéstél ezzel és h miért nem becsültél meg és utána tedd le a telefont, vagy csukd be az ajtót.
A lényeg, egy ilyen idióta emberért nem kell sírni. A haverja is egy kicsit bunkó.
F/21
Szerintem ez a fiú sosem szeretett, csak azt hitte, birtokol téged. Ne hidd, hogy téged félt, amikor hivogat hogy hova mész meg kivel, egyszerűen csak az általa "körbepisált" területet védi, mint egy kutya.
Nem sokszor tanácsolok ilyet, de tényleg jobban jársz, ha elfelejted a srácot.
jobb neked nélküle. Engem exbarátnőm se nagyon engedett bulizni (értsd: haverokkal hatan összeülnk, pókerezünk, sörözünk és filmet nézünk náluk, ebből 1 csaj, akiről tudja, hogy nem jön be nekem)...
találsz jobbat. Nyár van, lazulás, strand, stb...
18F (XSB)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!