Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet elviselni a rendsze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elviselni a rendszertelenséget? Van valami trükk?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy sosem tudom, hogy a páromnak mikor van kedve szexelni. Mondjuk csináltuk szombaton, de fogalmam sincs, hogy mikor lesz kedve hozzá legközelebb. 2 nap múlva, 2 hét múlva, netán 2 hónap múlva. Hogy lehet elviselni ezt a rendszertelenséget? Ha tutira tudnám, hogy a jövő héten is lesz kedve, akkor nem lenne semmi gond. De így egy idő után már nem is tudok másra gondolni. Elcsábítani nem lehet, ha nincs hozzá kedve, akkor akár fejre is állhatok, akkor sem lesz belőle semmi. Persze próbálom mindenfélével elfoglalni magam, és elterelni a gondolataimat, de ez csak ideig-óráig hatásos, hetekig nem. Azzal is próbálkoztam, hogy levezetem a feszültséget, pl. konditerembe járok, de nem tudtam annyira elfáradni, hogy ne lett volna kedvem hozzá. Ti hogy csináljátok?
2012. júl. 23. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:
mellényúltál,lesz majd jobb is.
2012. júl. 23. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:

A sarkadra állsz egy kicsit. Nem édesgetve, babusgatva kérdezed, hogy van-e kedve szexelni (mert akkor nem lesz), hanem fogod és finoman a falhoz nyomod a lányt, lesmárolod és ha nem viselkedett elutasítóan, akkor tapi, izgatás, ágyjelenet.

Segíthet az is, ha jó alaposan megmasszírozod (esetleg ő is téged), mert az közelebb visz a másikhoz, a másik testéhez.

21F

2012. júl. 23. 10:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocs, valamit elfelejtettem.

Én vagyok a lány. És a barátomról nem tudom, hogy mikor lesz kedve újra. Nekem lenne bármikor, de neki nem.

2012. júl. 23. 10:13
 4/7 anonim ***** válasza:
a barátod nem lehet, hogy meleg?
2012. júl. 23. 10:16
 5/7 Diavolino44 ***** válasza:

Figyu!

A legegyszerubb, ha beszelsz vele errol, hogy te tobbszor szeretned a szexet.

Nekem sem annyra fontos a szex a kpacsolatba, eleg egy heten egyszer-ketszer. Ami viszont a paromnak nem volt eleg. Ezert megkert, hogy legalabb ha nekem nincs igenyem azert foglalkozzak vele. Semmi gond nem volt, ezzel. Vettunk segedeszkozoket. Sokszor nekem is megjott a kedvem mikor lattam, hogy o mennyire elvezi a dolgot.

Aztan lehet, hogy csak rossz a kommunikacio s o meg azt hiszi te vagysz kevesebb szexre...

2012. júl. 23. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Száz százalékig nem lehetek benne biztos, de szerintem nem meleg. Legalábbis semmi nem utal erre.
2012. júl. 23. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Diavolino44 válasza:

"A legegyszerubb, ha beszelsz vele errol, hogy te tobbszor szeretned a szexet."

Igazad van. Tudja, már nem egyszer mondtam, neki, hogy én mennyit szeretnék. A heti 1-2-vel már boldog lennék, de azt sem kapom meg biztosan. És csak telnek a napok hónapok, és semmi.

"Ezert megkert, hogy legalabb ha nekem nincs igenyem azert foglalkozzak vele."

Erre már én is kértem, de nem volt rá hajlandó. Vagy együtt vagy sehogy, szerinte.

"Vettunk segedeszkozoket."

Ezt még nem próbáltam.

"Aztan lehet, hogy csak rossz a kommunikacio s o meg azt hiszi te vagysz kevesebb szexre..."

Mint írtam, tudja, hogy nekem ez kevés.

2012. júl. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!