Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom csókjától a fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom csókjától a fél arcom nyálas lesz, valami trükk, hogy ez ne igy legyen? /többi lent/

Figyelt kérdés
Elég kínos,hogy csók után törölgetnem kell az arcom utánna...és nem tudom mti csináljak.....ötletek...?...de azon kívül valami,hgy megmondjam neki,hogy nem lehetne- e másként...mer ő egyszerűen így csókol:/
2010. aug. 15. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
ha egyszerűen így csókol, ah te írtad akk enmtudsz neki mit csinni, fogadd el és kész, mi azh kínos?? ki látja?? senki!! akk meg letörlöd szépen és kész, nekem nha azzal szrakozik a barátom h körbe nyal és aztán eltörlöm, istenem akk ha szexeltek és a hasadonjátszikés nyalogat akk is lefogo törölni?? vmi?
2010. aug. 15. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:
mivel nem szexelünk,nem hiszem:D.....najó az nem zavar ha nem látja senki..de például mások előtt....ugy gondoltam .....
2010. aug. 15. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
mások elött nem kell annyira nyalni falni egymást...nekem is van barátom de ha nem egyedül vagy az uccán vagyunk akkor csak puszi nem ilyen teljes nyálkészletcsere
2010. aug. 15. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
az első vok... hát akk próbálj vele beszélni , msát nemtudsz csinálni:S egy idő után lefog róla szokni:D
2010. aug. 15. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

töröld a pólójába a nyálát! nekem is volt egy ilyen nyálgép barátom! jól esik amúgy a csókja?

szerintem az lehet a baj, hogy bekapja az egész fejedet. ne hagyd :D

2010. aug. 15. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Húú nekem is volt ilyen. Csak én bolond voltam, mert tűrtem. Mai eszemmel nem tenném. Fontos és szép dolog a csók:) Mondd neki nyugodtan:)
2010. aug. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!