Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várok el?

Figyelt kérdés

Kezdem úgy érezni, hogy teljesen kilógok a sorból. Engem nem befolyásol a munkahelyi légkör, az ottani gondok, vagy hogy fáradt vagyok. Attól még ugyanúgy kívánom a szexet mint máskor. Nem várom el mindennap, de azért egy héten 3-4-szer igen. Én nem keresek kifogásokat, hogy jaj most fáj a fejem, most fáradt vagyok, hagyjál. És az évek során sem változott semmi. Most is ugyanannyira vágyom rá, mint 10 évvel ezelőtt. Semmivel sem lett kevesebb az étvágyam. Mivel itt szinte minden férfi arról panaszkodik, hogy a felesége/barátnője már nem akarja, azt hittem, könnyen fogok találni férfit. De eddig nem sok sikerem volt. Azt nem értem, hogy miért nem lehet ugyanolyan végig egy párkapcsolatban. Ha az elején megvan a heti 3-4, akkor miért nem marad annyi később is?

Akik hosszú ideje élnek együtt, vagy házasok. Van akinél nem változott a mennyiség?

2012. júl. 23. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinél oka van annak hogy lecsökken az együttlétek száma legtöbbször a gyerek vállalás miatt kezdődik el az ilyesmi. Avagy csak elfásulnak és unalmas lesz egymással a szex. De ha mindketten hajlandók érte tenni hogy ne igy legyen akkor szerintem évek után is meg lehet a heti 3-4. Nálunk eleinte mindennap volt szex most már csak minden második vagy harmadik nap, de nekem igy is jó.:)
2012. júl. 23. 09:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen. Olyanról nem is nagyon mertem álmodni, aki mindennap akarja. De ezek szerint azért van ilyen. Az amit írtál, azzal a mennyiséggel én is megelégednék évek múlva is. Csak én olyanokat fogtam ki, akik a kezdeni fellángolás után, már csak 2 havonta egyszer voltak valamire hajlandóak. Ezzel pedig tetszik nem tetszik nem tudok megelégedni.
2012. júl. 23. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Hidd el fogsz olyat találni aki szintén akarja majd idő multán is
2012. júl. 23. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván csökken a mennyiség, de a 2 havonta egyszer az szerintem még 10 év házasság után is nagyon kevés. Azt én legfeljebb akkor tudom elképzelni, ha már nem szeretném a páromat vagy nem tetszene már. Szóval nem vársz el túl sokat szerintem.
2012. júl. 23. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:

"ha már nem szeretném a páromat vagy nem tetszene már."

Én is erre gondoltam. De ha így van, akkor meg legyen már benne annyi kurázsi, hogy odaáll elém, és megmondja, hogy mi van.

Köszönöm a válaszokat.

2012. júl. 23. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!